Αλλαγή λαδιών κινητήρα με κόστος εργασίας 5 ευρώ

Η αλλαγή των λαδιών του κινητήρα δεν πρέπει ποτέ να αμελείται, αφού έτσι εξασφαλίζεται η σωστή λειτουργία και μακροζωία του. Η αντικατάστασή του είναι η πιο συνηθέστερη και απαραίτητη εργασία συντήρησης, ενώ συνήθως γίνεται κάθε 10.000 χλμ. ή σε λιγότερα ή περισσότερα χιλιόμετρα, ανάλογα πάντα με το που κινείται περισσότερο το αυτοκίνητο (π.χ. πόλη ή αυτοκινητόδρομο).

Δείτε ακόμη: Προσφορές και ευκολίες πληρωμής σε ελαστικά αυτοκινήτου

Στο βιβλίο συντήρησης του κατασκευαστή αναφέρονται η ποσότητα και οι προδιαγραφές του λιπαντικού που πρέπει να χρησιμοποιείται και ποτέ δεν πρέπει ο κάτοχος του αυτοκινήτου να βάζει το λάδι που μπορεί να πιστεύει ότι ίσως να ταιριάζει καλύτερα στο όχημά του. Το κόστος των λαδιών του κινητήρα εξαρτάται πάντα από τον τύπο τους και την ποσότητα που απαιτείται. Ενδεικτικά μια συσκευασία 4 λίτρων επώνυμου λιπαντικού κοστίζει γύρω στα 30 ευρώ και άνω.

Η εταιρία Car Group Kalogritsas προσφέρει στην τιμή των μόλις 5 ευρώ το κόστος εργασίας για μία αλλαγή ελαίου κινητήρα σύμφωνα με τον καθοριζόμενο από τον κατασκευαστή τρόπο, είτε με αποστράγγιση από την τάπα στο κάρτερ είτε με αναρρόφηση από τον κινητήρα (Πατήστε εδώ για την προσφορά). Δεν περιλαμβάνονται τυχόν έξοδα σε υλικά (ροδέλες, τάπες, κ.λπ.) και τα λάδια τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε σε εξαιρετικές τιμές από το e-shop στην αντίστοιχη κατηγορία. Επωφεληθείτε της προσφοράς και κλείστε online την παροχή υπηρεσίας για την αλλαγή των λαδιών του κινητήρα σας.

Στοιχεία επικοινωνίας:
  • Διεύθυνση: Λ. Λαυρίου 109, Αθήνα
  • Περιοχή: Γλυκά Νερά, Αθήνα, Τ.Κ. 15343
  • Τηλέφωνα: 210-6618344, 213-0236714
  • email: info@kalogritsasgas.gr
  • Site: www.kalogritsasgas.gr
  • Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store