Τα νέα μικρά SUV της ελληνικής αγοράς

Η κατηγορία των SUV ολοένα μεγαλώνει και αποκτά νέες προτάσεις από διάφορες μάρκες, με την κάθε μία να προτάσσει τα δικά της ξεχωριστά χαρακτηριστικά έτσι ώστε να προσελκύσει το ενδιαφέρον του αγοραστή. Ειδικά στα μικρά SUV ο ανταγωνισμός έχει «φουντώσει» για τα καλά ειδικά μετά την έλευση διαφόρων ολοκαίνουργιων μοντέλων, όπως επίσης και με εκείνα που θα λανσαριστούν εντός των προσεχών μηνών. Κάποια από αυτά μετρούν λίγο καιρό από τη διάθεσή του στην ελληνική αγορά, όπως είναι το Citroen C3 Aircross, το Kia Stonic και το SEAT Arona, ενώ το VW T-Roc, το Ford EcoSport και το Hyundai Kona θα λανσαριστούν στα τέλη του 2017 και στις αρχές του 2018.

Citroen C3 Aircross: Από 15.300 ευρώ

Ξεκίνησαν οι πωλήσεις του Citroen C3 Aircross στην Ελλάδα με την ελληνική αντιπροσωπεία να ανακοινώνει τις τιμές και τον εξοπλισμό του. (διαβάστε εδώ όλα τα στοιχεία για το Citroen C3 Aircross). Το Citroen C3 Aircross διατίθεται στα επίπεδα εξοπλισμού Live, Feel και Shine με τη βασική Live να περιλαμβάνει μεταξύ άλλων air… Περισσότερα Εδώ.

Ford EcoSport: Στην Ελλάδα αρχές 2018

Η Ford αναβαθμίζει συνολικά το μικρό SUV EcoSport, ενισχύοντας την εμφάνισή του, προσφέροντάς του ένα νέο εσωτερικό που θυμίζει αυτό του καινούργιου Fiesta, αλλά και ενισχύοντας τη γκάμα των κινητήρων του τοποθετώντας και έναν νέο 1.500άρη diesel των 120 ίππων. Ξεκινώντας με την εμφάνιση, το αναβαθμισμένο Ford… Περισσότερα Εδώ.

Hyundai Kona: Στην Ελλάδα τον Απρίλιο

Η Hyundai κάνει την είσοδό της στην κατηγορία των κόμπακτ SUV μοντέλων με το Kona, το οποίο έκανε ελληνική πρεμιέρα στην έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση Fisikon 2017», παράλληλα με τα νέα Hyundai i30 Fastback και i30 N. Το κυρίαρχο χαρακτηριστικό του Kona που συγκεντρώνει άμεσα το ενδιαφέρον είναι η δυναμική… Περισσότερα Εδώ.

Kia Stonic: Από 13.990 ευρώ

Το πρώτο μικρό SUV της Kia, το Stonic έφτασε και στη χώρα μας γεμάτο εφόδια και με πολλά πλεονεκτήματα για να θέσει πρωταγωνιστική υποψηφιότητα σε μια κατηγορία με πολλούς και δυνατούς αντιπάλους. Η σπορτίφ σχεδίασή του, το ευχάριστο οδηγικό του προφίλ και οι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές αποτελούν ορισμένα… Περισσότερα Εδώ.

SEAT Arona: Από 14.900 ευρώ

Το νέο SEAT Arona βρίσκεται πλέον και στην χώρα μας με την ελληνική αντιπροσωπεία να ανακοινώνει αναλυτικά τις εκδόσεις του μικρού της SUV και τις τιμές του καθώς και τις εξοπλιστικές εκδόσεις με τις οποίες θα κάνει καριέρα στην χώρα μας. Το νέο SEAT Arona βασίζεται στην πλατφόρμα ΜQB A0, στην οποία… Περισσότερα Εδώ.

VW T-Roc: Από 19.650 ευρώ

Το πρώτο μικρό SUV μοντέλο της Volkswagen, το T-Roc παρουσιάστηκε για πρώτη φορά επί ελληνικού εδάφους στην έκθεση Αυτοκίνηση 2017, ενώ το λανσάρισμά του στη χώρα μας ξεκίνησε εδώ και λίγο καιρό. Το T-Roc διατίθεται με τρεις βενζινοκινητήρες (TSI) και τρεις πετρελαιοκινητήρες (TDI), σε τρία επίπεδα ισχύος με… Περισσότερα Εδώ.

Get it on Google Play Download on the App Store