Νέο μικρό σεντάν Suzuki Dzire με βάση το Swift

Το νέο Suzuki Swift απέκτησε την πιο οικογενειακή του έκδοση με σεντάν αμάξωμα, το τρίτης γενιάς Dzire, το οποίο όπως και στα παλαιότερα μοντέλα δε διαθέτει καλαίσθητο πίσω μέρος. 

Σε σχέση με το Swift αλλαγές υπάρχουν και στο εμπρός άκρο στην σχεδίαση της μάσκας, των αεραγωγών και του προφυλακτήρα, ενώ ο τρίτος όγκος κόβεται απότομα και είναι πολύ κοντός σε μήκος. Το νέο Suzuki Dzire έχει μήκος 3.995 χλστ. (3.840 χλστ. το Swift), πλάτος 1.735 χλστ., ύψος 1.515 χλστ. και είναι έως 105 κιλά ελαφρύτερο από το μοντέλο που αντικαθιστά.

Στο εσωτερικό του Dzire η μόνη σχεδιαστική διαφορά από το Swift εντοπίζεται στους αεραγωγούς της κεντρικής κονσόλας, ενώ ο διάκοσμος διακρίνεται από τις επενδύσεις ξύλου στο ταμπλό, τιμόνι και πόρτες, καθώς και από τη διχρωμία μπεζ – μαύρου. Αναμενόμενα ο χώρος αποσκευών έχει μεγαλώσει και διαθέτει 376 λίτρα χωρητικότητας (έναντι 265 λτ. το Swift).

To Dzire θα διατίθεται στην Ινδία με τον κινητήρα βενζίνης των 1.2 λτ. απόδοσης 84 ίππων και 115 Nm ροπής και τον πετρελαίου 1.3 λτ. DDiS με 75 ίππους και 190 Nm ροπής. Οι τιμές του θα ξεκινούν από 540.000 ρουπία (7.710 ευρώ).

Διαβάστε ακόμα:

Οδηγούμε το νέο Suzuki Swift 1.2

Που και πόσο πωλείται καινούργιο το Suzuki Samurai;

Έτσι θα μοιάζει το Suzuki Ignis Sport

Get it on Google Play Download on the App Store