Νέες φωτογραφίες και το εσωτερικό του Suzuki Swift Sport

Πριν από λίγες ημέρες η Suzuki έδωσε στην δημοσιότητα την πρώτη εικόνα του νέου Swift Sport, σε κίτρινο χρώμα, το οποίο θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Πλέον έχουμε νέο υλικό, που αποκαλύπτει το εσωτερικό του, χωρίς πάντως και πάλι η Suzuki να κάνει αναφορά σε τεχνικά χαρακτηριστικά και λεπτομέρειες για το αυτοκίνητο.

Από τις νέες αυτές εικόνες, εκτός από τον σχεδιασμό του αμαξώματος εμπρός και στο πλάι, όπου παρατηρούμε επιθετικότερο εμπρός προφυλακτήρα, σπόιλερ σε μαύρο χρώμα εμπρός και στο πλάι και ζάντες αλουμινίου σε διχρωμία μαύρο/ασημί, βλέπουμε και τις δύο απολήξεις στο πίσω μέρος με την μαύρη λεπτομέρεια στον προφυλακτήρα.

Επιπροσθέτως για πρώτη φορά έχουμε εικόνα από το εσωτερικό με τις κόκκινες λεπτομέρειες σε πίνακα οργάνων, ταμπλό και κεντρική κονσόλα, βλέπουμε τον επιλογέα του χειροκίνητου κιβωτίου έξι σχέσεων αλλά και την μεγάλη οθόνη αφής για το σύστημα πολυμέσων.

Αν και δεν έχουμε επισήμως τεχνικά χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μας, το νέο Suzuki Swift Sport θα εφοδιάζεται με τον turbo κινητήρα 1.4 λτ. Boosterjet, με απόδοση περίπου 140 ίππων και 220 Nm ροπής.

Φυσικά θα συνοδεύεται από διαφοροποιημένο σετάρισμα στην ανάρτηση, το οποίο θα δίνει προτεραιότητα στα δυναμικά οδικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, ενώ θα έχει και ισχυρότερα φρένα αλλά και αμεσότερο σύστημα διεύθυνσης.

Θυμίζουμε πως το πρώτο Suzuki Swift Sport έκανε την εμφάνισή της το 2005 όντας ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο οδηγικά, ενώ η νέα, τρίτη γενιά του, υπόσχεται να προσφέρει ακόμη μεγαλύτερα επίπεδα οδηγικής ευχαρίστησης στον οδηγό του.

Διαβάστε ακόμη:

Ford Focus RS500 με 206 χλμ. ξεπέρασε τις 60.000 ευρώ!

Audi RS7, BMW M5 και Mercedes-AMG E63S «τελικιάζουν» (+video)

Σε ένα video όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την Ferrari F40

Get it on Google Play Download on the App Store