Renault Clio 1.5 dCi 75 PS: Τιμή από 14.280 ευρώ

Για το κοινό που αναζητά ένα μικρό ντίζελ αυτοκίνητο σε χαμηλή τιμή, το Renault Clio αποτελεί μία από τις επιλογές, αφού στην αρχική του έκδοση με τον κινητήρα πετρελαίου των 1.5 λτ. κοστίζει από 14.280 ευρώ. Το μηχανικό αυτό σύνολο των 75 ίππων και 200 Nm ροπής εκτός από οικονομία στις μετακινήσεις και στα πάγια έξοδα (μηδενικά τέλη κυκλοφορίας), είναι ελαστικό από τις χαμηλές στροφές και πρόθυμο, ενώ οι κραδασμοί και ο θόρυβος είναι αρκετά περιορισμένοι.

Διαβάστε ακόμη: Το Renault Alaskan πάτησε στην Ευρώπη

Μεγάλη προσοχή έχει δώσει η Renault και στην οδική συμπεριφορά, την ασφάλεια και τις ανέσεις που παρέχει το Clio. Η ανάρτησή του φιλτράρει αποτελεσματικά τις διάφορες ανωμαλίες των δρόμων, ενώ προσφέρει και πολύ καλή σταθερότητα στο αμάξωμα ανεξαρτήτως διαδρομής. Το τιμόνι είναι ελαφρύ στους ελιγμούς και σε γενικότερη αίσθηση, αλλά άμεσο στις εντολές του οδηγού.

Την σύγχρονη και νεανική εικόνα που παρουσιάζει το μικρό Renault ενισχύει με την σειρά του και το πολύ μοντέρνο εσωτερικό του σε σχεδίαση, διάκοσμο και με την καλή ποιότητα κατασκευής. Ικανοποιητικοί με την σειρά τους παρουσιάζονται οι χώροι για τους επιβάτες, ενώ το πορτ μπαγκάζ των 300 λίτρων είναι μεγάλο -για την κατηγορία- και με πλήρως εκμεταλλεύσιμο σχήμα.

Βασικός εξοπλισμός: ESP, 4 a/b, ηλ. παράθυρα εμπρός, τιμόνι υποβοηθούμενο και ρυθμιζόμενο, κεντρικό κλείδωμα θυρών, ηλ. καθρέπτες, air condition και ράδιο CD.

Τιμή από: 14.280 ευρώ, Τεκμήριο: 5.800 ευρώ, Τέλη κυκλοφορίας: 0 ευρώ

Τεχνικά χαρακτηριστικά*: Κυβισμός: 1.461 κ.εκ., Ισχύς: 75/4.000 ps/σ.α.λ., Ροπή: 200/1.750 Nm/σ.α.λ., 0-100 χλμ./ώρα: 14,0 δλ., Μεικτή κατανάλωση: 3,3 λτ./100 χλμ., Εκπομπές CO2: 85 γρ./χλμ. *εργοστασιακές μετρήσεις

Διαβάστε ακόμη: Τα πιο οικονομικά αυτοκίνητα με τιμή έως 10.000 ευρώ

Get it on Google Play Download on the App Store