Νέες κατασκοπευτικές εικόνες του Megane RS των 300+ ίππων

Αυτές είναι οι πλέον αποκαλυπτικές εικόνες του νέου Renault Megane RS καθώς ο κατασκοπευτικός φακός το συνέλαβε χωρίς ίχνος καμουφλάζ, κατά τη διάρκεια δοκιμών εξέλιξης.

Στις τελευταίες αυτές εικόνες, φαίνεται ξεκάθαρα πως το Megane RS θα έχει φουσκωμένα φτερά, καθώς βλέπουμε πως έχουν τοποθετηθεί προεκτάσεις σε αυτά. Για την τελική του μορφή πάντως σίγουρα είναι νωρίς για συμπεράσματα, καθώς το Megane RS κατά τη διάρκεια των δοκιμών φοράει κοστούμι από το Megane GT.

Δείτε ακόμη: Περιορίζει τους πετρελαιοκινητήρες η Renault

Το επερχόμενο Megane RS, σύμφωνα με δηλώσεις του διευθυντή του τμήματος RenaultSport κ.Patrice Ratti, θα έχει απόδοση άνω των 300 ίππων, θα παραμείνει προσθιοκίνητο και δεν θα περάσει σε τετρακίνηση, ενώ θα διατεθεί αποκλειστικά 5θυρο. Τέλος, στα κιβώτια ταχυτήτων, είναι σίγουρο ότι θα υπάρχει το διπλού συμπλέκτη αυτόματο EDC, αλλά και πιθανότατα, ένα 6τάχυτο μηχανικό, ενώ εφοδιάζεται και με σύστημα ενεργητικής τετραδιεύθυνσης.

Διαβάστε επίσης: Νέο Megane GT diesel

Επιπλέον αυτού, ο υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος της Renault τόνισε ότι με το νέο Megane RS θα επιχειρήσει η εταιρεία να σπάσει τα χρονόμετρα στο Νίρμπουργκρινγκ, ακολουθώντας τα χνάρια του προηγούμενου Megane RS. Λέτε για αυτό να είδαμε τη VW να επιστρέφει στην πράσινη κόλαση για να βελτιώσει το ρεκόρ του προσθιοκίνητου VW Golf GTI Clubsport S;

Get it on Google Play Download on the App Store