Νέο μικρομεσαίο 4θυρο κουπέ Volkswagen Lamando (+video)

Το μοντέλο New Midsize Concept (NCM) που είχε παρουσιάσει η Volkswagen την περασμένη άνοιξη στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνου, πλέον κάνει την εμφάνισή του σε έκδοση παραγωγής στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τσενγκντού της Κίνας. Σε σχέση με το πρωτότυπο έχει διατηρήσει τις περισσότερες σχεδιαστικές φόρμες και παρουσιάζεται ενδιαφέρον, με συγκρατημένους τόνους δυναμισμού και πολυτελή εικόνα.

Το νέο VW Lamando θα μπορούσε να ήταν η 4θυρη κουπέ έκδοση του Jetta για την αγορά της Ευρώπης και των Η.Π.Α., ωστόσο κατά πάσα πιθανότητα προορίζεται μόνο για την Κίνα, απευθυνόμενο σε πελάτες που θέλουν ένα μικρότερο ή φθηνότερο μοντέλο από το Volkswagen CC.

Το μήκους 4,6 μέτρων αμάξωμά του βασίζεται στην πλατφόρμα MQB, δηλαδή στην ίδια με του Golf 7 και άλλων νέων μοντέλων του ομίλου VW, ενώ για την κίνησή του υπάρχουν μηχανικά σύνολα 1.4 TSI και 2.0 TSI, συνδυασμένα μόνο με το DSG7. Η παραγωγή του θα γίνεται στην Κίνα από την κοινοπραξία Shanghai-Volkswagenκαι και οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν το Νοέμβριο με αρχική τιμή γύρω στα 180.000 γουάν (22.140 ευρώ), λίγο χαμηλότερα από το Passat (στην Κίνα).

Δείτε παρακάτω και το βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store