Volkswagen Golf R32 IV με 650 hp από την HPerformance

Το Golf είναι ένα από τα δημοφιλέστερα αυτοκίνητα για βελτιώσεις, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για κορυφαία έκδοσή του, ακόμα και αν πρόκειται παλαιότερη. Στην συγκεκριμένη περίπτωση η αναβάθμιση έγινε σε ένα Golf R32 Mk4, το οποίο εξωτερικά μπορεί να μην του φαίνεται λόγω των σχετικά διακριτικών βελτιώσεων, ωστόσο ο κινητήρας του είναι 2,7 φορές ισχυρότερος από τον εργοστασιακό.

Πιο συγκεκριμένα, η HPerformance ανέβασε την απόδοση του V6 3.2 λτ. μηχανικού συνόλου από τους 241 ίππους στους 650 ίππους, όσους δηλαδή έχουν supercars. Για την ακρίβεια το βελτιωμένο μοτέρ διαθέτει μειωμένο κυβισμό στα 3.0 λτ., εφοδιάζεται με νέο στροφαλοφόρο και υπερσυμπιεστή με πλήρως παραμετροποιήσιμο ηλεκτρονικό «Boost Controler» ρυθμίζοντας την απόδοση από τους 500 έως τους 650 ίππους.

Το Golf R32 IV των 650 ίππων εφοδιάζεται ακόμα με εξάτμιση με σύστημα πτερυγίων, με ενισχυμένα φρένα, με ρυθμιζόμενα αμορτισέρ και νέα ελατήρια, με νέες ζάντες, ελαστικά αλλά και μπάκετ καθίσματα. Όσο για το κόστος του συνολικού πακέτου ανέρχεται στις 20.000 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store