Νέα BMW M4 DTM Champion Edition για τον τίτλο στο DTM


Για να γιορτάσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος DTM η BMW, λανσάρει την ειδική περιορισμένης παραγωγής έκδοση M4 DTM Champion Edition, η οποία θα διατεθεί σε μόλις 23 αντίτυπα, που αντιστοιχούν στον αριθμό του αγωνιστικού αυτοκινήτου. Να υπενθυμίσουμε ότι κάτι ανάλογο είχε κάνει και πέρυσι με τη BMW M3 DTM Champion Edition.

Η συλλεκτική αυτή M4 θα προσφερθεί αποκλειστικά σε λευκό Alpine White χρώμα, ενώ ξεχωρίζει από τη μαύρη επένδυση στο καπό εμπρός – πίσω με τις 5 λεπτές ρίγες, την οροφή από ανθρακόνημα, το εμπρός σπόιλερ, την πίσω αεροτομή, το διαχύτη και τους καθρέπτες επίσης από ανθρακόνημα, τις 19άρες μαύρες ζάντες, το πορτοκαλί περίγραμμα στη μαύρη μάσκα, τον αριθμό 23 στις πόρτες και τη σημαία με το λογότυπο «DTM Champion 2014» στα πίσω παράθυρα.

Στο εσωτερικό της ειδική αυτής έκδοσης της M4 ξεχωρίζουν οι επενδύσεις από ανθρακόνημα, στο ταμπλό υπάρχει η υπογραφή του Marco Wittmann, στα μασπιέ έχουν προστεθεί διακοσμητικά M4, το τιμόνι και το χειρόφρενο είναι επενδυμένα με αλκαντάρα κ.λπ.

Get it on Google Play Download on the App Store