Εργοστασιακή πράσινη BMW M6 Gran Coupe με 764 ίππους!


Το τμήμα εξατομίκευσης BMW Individual δημιούργησε για κάποιον «ειδικό» πελάτη τη μοναδική BMW M6 Gran Coupe σε πολύ «χτυπητό» χρώμα Java Green, μαζί με άλλες αισθητικές και μηχανικές αναβαθμίσεις. Εξωτερικά εφοδιάζεται με Manhart καπό από ανθρακόνημα, ενώ από το εξωτικό αυτό υλικό είναι κατασκευασμένο το σπόιλερ στον εμπρός προφυλακτήρα.

Επιπλέον εφοδιάζεται με το πακέτο M Performance, το οποίο περιλαμβάνει αεροτομή στο πίσω καπό, οροφή, καθρέπτες και διαχύτη στον προφυλακτήρα από ανθρακόνημα και εξάτμιση τιτανίου Akrapovic. Το υπερπολυτελές και σπορ εσωτερικό είναι πλήρως καλυμμένο με λευκές και μαύρες δερμάτινες επενδύσεις, εξοπλίζεται με αλουμινένια πεντάλ και τιμόνι με αλκαντάρα και ενδείξεις.

Αλλαγές υπάρχουν και κάτω από το μακρύ και μυώδες εμπρός καπό, όπου η ισχύς του V8 4.4 λτ. TwinPower Turbo κινητήρα αυξήθηκε από τους 560 ίππους στους 764 ίππους. Επιδόσεις δεν αναφέρονται ωστόσο μπορούμε να θεωρήσουμε σίγουρο ότι θα επιταχύνει σε λιγότερο από 4,2 δλ. στο 0-100 χλμ./ώρα από τη νορμάλ M6 Gran Coupe.

Get it on Google Play Download on the App Store