Το νέο SEAT Leon Cupra στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ CWMFX 2014»

Η SEAT Τεχνοκάρ συμμετέχει και φέτος στην Έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ CWMFX 2014» που θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό ΑκίνητοΞιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού) από 25 Οκτωβρίου έως 2 Νοεμβρίου 2014. Η Τεχνοκάρ στο περίπτερο της Νο16, θα παρουσιάσει την πλήρη γκάμα της SEATμε τα μοντέλα Μii, Ibiza & Toledo, ενώ αιχμή του δόρατος θα είναι η οικογένεια του νέου Leon σε όλες τις εκδόσεις του.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις κορυφαίες εκδόσεις του Leon και πιο συγκεκριμένα το 2.0 ΤDI FR DSG 184hp καθώς και το 2.0 TSI Cupra 280. Με ισχύ 280 ίππων, το νέο Cupra δεν αποτελεί μόνο το κορυφαίο μοντέλο της γκάμας του Leon, αλλά είναι επίσης και το πιο ισχυρό αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής της μάρκας.

Στον εξωτερικό χώρο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί και φέτος το καθιερωμένο Test Drive όπου και εκεί οι επισκέπτες  θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν όλα τα μοντέλα SEAT και πιο συγκεκριμένα το Mii 1.0 60hp, το Ibiza με τον κινητήρα 1.4 ACT 140hp καθώς και τα Leon & Toledo με κινητήρες 1.6 TDI 105hp.

Get it on Google Play Download on the App Store