Porsche Macan Turbo με 450 ίππους και απίστευτο ήχο (+video)

Ένα νέο πρόγραμμα αναβάθμισης εξέλιξε για την Porsche Macan η Techart, το οποίο θα παρουσιάσει στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Έσσεν (28 Νοεμβρίου – 7 Δεκεμβρίου). Οι αναβαθμίσεις που έχουν γίνει στο μικρότερο SUV της γερμανικής φίρμας είναι πολλές και αφορούν στο αμάξωμα, εσωτερικό και μηχανικά μέρη. Εξωτερικά εφοδιάζεται με εμπρός σπόιλερ από ανθρακόνημα, με αεροτομή οροφής, με διαχύτη στον πίσω προφυλακτήρα και με καλύμματα καθρεπτών από ανθρακόνημα. Ζάντες υπάρχουν σε τρία διαφορετικά σχέδια, ενώ οι εικονιζόμενες είναι σφυρήλατες 22 ιντσών.

Περνώντας στο εσωτερικό της βελτιωμένης Macan, όλες οι επιφάνειες είναι καλυμμένες με μαύρο δέρμα και η οροφή με αλκαντάρα. Έντονο κοντράστ δημιουργούν οι πράσινες ραφές, όπως και ο αντίστοιχης απόχρωσης πίνακας οργάνων και το χρονόμετρο.

Για την τροφοδοσία της Macan byTechart υπάρχει ο 6κύλινδρος 3.6 λτ. biturbo κινητήρας με απόδοση 450 ίππων και 620 Nm ροπής (έναντι 400 ίππων και 550 Nm ροπής), ο οποίος επιταχύνει το αυτοκίνητο στο 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,4 δλ. και στα 0-160 χλμ./ώρα σε 10,6 δλ., ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 271 χλμ./ώρα. Αλλαγμένη είναι και η εξάτμιση, η οποία παράγει συναρπαστικό ήχο, όπως μπορείτε να ακούσετε δυνατά στο βίντεο που ακολουθεί.

Get it on Google Play Download on the App Store