Νέα Mercedes-Maybach S-Class με απόλυτες ανέσεις πρώτης θέσης

Η Mercedes ανεβάζει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη στην κατηγορία των υπερπολυτελών σεντάν αυτοκινήτων, με τη νέα κορυφαία Mercedes-Maybach S-Class. Το μήκους 5.453 χλστ. αμάξωμα και με το τεράστιο μεταξόνιο των 3.365 χλστ. (όσο είναι σχεδόν το μήκος ενός μίνι αυτοκινήτου), είναι μακρύτερα κατά 20 εκατοστά από την S-Class Saloon με το μακρύ μεταξόνιο.

Η νέα Mercedes-Maybach S-Class κατασκευάστηκε για να παρέχει τις μέγιστες δυνατές ανέσεις στους δύο πίσω φιλοξενούμενους, οι οποίοι απολαμβάνουν χώρους και πολυτέλεια αντίστοιχες με πρώτης θέσης αεροπλάνου. Στα δύο πίσω πλήρως ανεξάρτητα καθίσματα – πολυθρόνες, η πλάτη ρυθμίζεται σε γωνία έως 43,5 μοιρών, τα προσκέφαλα δέχονται επιπλέον μαξιλάρι, στο κάτω μέρος υπάρξει εξτρά υποπόδιο, ενώ υπάρχουν πολλές ακόμα ηλεκτρικές ρυθμίσεις μέχρι και λειτουργία μασάζ. Επιπλέον εξοπλίζεται με αναδιπλούμενα τραπεζάκια, με θερμαινόμενη ή ψυχόμενη κονσόλα, με ειδικό σύστημα ιονισμού του αέρα της καμπίνας κ.λπ.

Η νέα Mercedes-Maybach θα προσφέρεται στις εκδόσεις S 500 και S 600 με τους κινητήρες V8 4.7 λτ. και V12 6.0 λτ. απόδοσης 455 ίππων και 700 Nm ροπής και 530 ίππων και 830 Nm ροπής αντίστοιχα. Τα 100 χλμ./ώρα από στάση επιτυγχάνονται σε μόλις 5,0 δλ. σε αμφότερες τις εκδόσεις, ενώ η κατανάλωση ανέρχεται στα 8,9 λτ./100 χλμ. και 11,7 λτ./100 χλμ.

Φυσικά δόθηκε μεγάλη βαρύτητα στη μείωση των οποιονδήποτε θορύβων που μπορεί να ενοχλήσουν τους φιλοξενούμενους και στην ασφάλεια. Η Mercedes-Maybach εξοπλίζεται με μια πλειάδα υπερσύγχρονων συστημάτων ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, καθώς και με νέες πίσω ζώνες ασφαλείας με ενσωματωμένους αερόσακους.

Get it on Google Play Download on the App Store