Ανανέωση για το Mazda6, δύο χρόνια μετά το λανσάρισμά του

Η Mazda ανανεώνει το Mazda 6 το οποίο λανσαρίστηκε το 2012, εκσυγχρονίζοντάς το αισθητικά, σε τεχνολογία και ασφάλεια. Εξωτερικά, οι αλλαγές εστιάζονται στην προσθήκη LED στα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα, στη νέα μικρότερη κεραία τύπου «πτερυγίου καρχαρία», στις σκουρόχρωμες ανθρακί 19άρες ζάντες και στην προσθήκη των δύο νέων χρωμάτων, Sonic Silver Metallic και Titanium Flash Mica.

Στο εσωτερικό το ανανεωμένο Mazda6 φέρει ανασχεδιασμένο πίνακα οργάνων και κεντρική κονσόλα με το σύστημα Mazda Connect, μέσω του οποίου γίνεται ο χειρισμός του συστήματος πολυμέσων στην οθόνη των 7 ιντσών που βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα. Επίσης προστέθηκε ηλεκτρικό χειρόφρενο, ενώ βελτιώθηκε η ηχομόνωση της καμπίνας.

Για την κίνησή του παραμένει (για την αγορά των Η.Π.Α.) ο άμεσου ψεκασμού κινητήρας βενζίνης 2.5 SKYACTIV-G, απόδοσης 184 ίππων και 250 Nm ροπής, συνδυασμένος με 6τάχυτο μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο. Σε επίπεδο ασφάλειας, το ανανεωμένο Mazda6 εφοδιάζεται με το i-ACTIVSENSE, το οποίο ενσωματώνει μια σειρά από συστήματα ασφαλείας, όπως ελέγχου τυφλών σημείων, ελέγχου διασταυρώσεων, υποστήριξης πέδησης κ.α.

Get it on Google Play Download on the App Store