Νέο Subaru Forester tS 2.0 280 PS εξελιγμένο από την STI

Ένα μήνα μετά τη δημοσίευση των πρώτων φωτογραφιών της νέας πιο σπορ έκδοσης του Forester, η Subaru το αποκαλύπτει επίσημα με την ονομασία «Forester tS». Εξελιγμένο από την Subaru TecnicaI International (STI), το Forester tS θα διατεθεί μόνο σε 300 αντίτυπα αποκλειστικά για την αγορά της Ιαπωνίας.

Εξωτερικά, το πιο δυναμικό Forester ξεχωρίζει από τους πιο σπορτίφ σχεδίασης προφυλακτήρες STI, τα λογότυπα STI, την αεροτομή οροφής, τα μαύρα καλύμματα των καθρεπτών, τις διακριτικές κόκκινες λωρίδες, τις σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου των 19 ιντσών και τα φιμέ παράθυρα. Στο εσωτερικό του Forester tS διακρίνονται οι επενδύσεις από δέρμα και σουέτ με κόκκινες ραφές, τα λογότυπα STI, οι επενδύσεις από ανθρακόνημα, τα πεντάλ αλουμινίου κ.λπ.

Για την κίνησή του υπάρχει το 2λιτρο turbo boxer μηχανικό σύνολο απόδοσης 280 ίππων και 350 Nmροπής, συνδυασμένο με το αυτόματο Lineatronic CVT κιβώτιο. Επίσης, διαθέτει ενισχυμένα φρένα της Brembo με δίσκους διαμέτρου 17 ιντσών, η ανάρτησή του έχει χαμηλώσει κατά 15 χιλιοστά και έχει επαναπρογραμματιστεί στο σύστημα ελέγχου της δυναμικής συμπεριφοράς VDC.

Get it on Google Play Download on the App Store