Νέα Brabus Mercedes S-Class B50 Red Carbon


Η Brabus παρουσιάζει τη νέα «Χριστουγεννιάτικη» πρότασή της με βάση την S-Class, σε εορταστικό… μπορντοροδοκόκκινο χρώμα και προσθήκες ανθρακονήματος, την Red-Carbon S-Class B50. H limo του Αϊ Βασίλη εφοδιάζεται εξωτερικά με νέο εμπρός σπόιλερ, με αεραγωγούς στα εμπρός φτερά, με διαχύτη στον πίσω προφυλακτήρα, με πίσω αεροτομή και με προσθήκες στα μασπιέ με φωτισμό δαπέδου. Επιπλέον, εξοπλίζεται με τέσσερις στρογγυλές απολήξεις των εξατμίσεων και μεγάλης διαμέτρου δίχρωμες ζάντες 20 ιντσών.

Πλήρως αναβαθμισμένο σε διάκοσμο είναι και το εσωτερικό, όπου όλες οι επιφάνειες έχουν καλυφθεί από δίχρωμες δερμάτινες επενδύσεις σε αποχρώσεις κόκκινου και ανοιχτού μπεζ. Φυσικά στον εξοπλισμό της βελτιωμένης S-Class περιλαμβάνονται τα πάντα, συν οθόνες πίσω από τα προσκέφαλα των πίσω καθισμάτων.

Από τεχνικής σκοπιάς δεν αναφέρονται λεπτομέρειες, ωστόσο το πιθανότερο είναι να βασίζεται στην έκδοση S 500 με επιπλέον ισχύ. Όμως και στην εργοστασιακή της έκδοση η πολυτελής σεντάν Mercedes είναι πολύ δυνατή και γρήγορη, αφού ο V8 4.7 λτ. κινητήρας αποδίδει 455 ίππους και 700 Nm ροπής, τα οποία επιταχύνουν το αμάξωμα των 1.955 κιλών στα 100 χλμ./ώρα από στάση σε μόλις 4,8 δευτερόλεπτα.

Get it on Google Play Download on the App Store