Νέο VW Golf Variant GTD 2.0 TDI 184 PS με 4,4 λτ. κατανάλωση

Πρεμιέρα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης θα κάνει το νέο VW Golf Variant GTD, το οποίο θα προσφέρει μεγάλες ανέσεις με γρήγορες επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση, όπως και το χάτσμπακ Golf GTD. Το σπορ στέισον βάγκον εφοδιάζεται με το 2.0 TDI κινητήρα απόδοσης 184 ίππων και 380 Nm ροπής, ο οποίος το επιταχύνει στα 0-100 χλμ./ώρα σε 7,9 δευτερόλεπτα, καταναλώνοντας μόλις 4,4 λτ./χλμ. καύσιμο.

Εξωτερικά τη δυναμική εικόνα του Golf Variant GTD τονίζουν οι σπορτίφ προφυλακτήρες με τις κυψελωτές γρίλιες, τα σκουρόχρωμα πίσω φωτιστικά σώματα, οι ζάντες των 17 ιντσών, οι μαύρες ράγες οροφής και οι χρωμιωμένες απολήξεις της εξάτμισης. Επιπλέον, εφοδιάζεται στάνταρ με bi-xenon εμπρός φώτα και με σπορ χαμηλωμένη κατά 15 χλστ. ανάρτηση.

Για το εσωτερικό δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί φωτογραφίες, ωστόσο η VW αναφέρει ότι υπάρχουν σπορ καθίσματα, φωτιζόμενα μασπιέ, μαύρες επενδύσεις, ανοξείδωτα πεντάλ, αλουμινένια επένδυση στο τιμόνι και επιλογέας ταχυτήτων με στιλ μπάλας του γκολφ. Προαιρετικά θα διατίθενται 18 ιντσών ζάντες, καθίσματα με επενδύσεις αλκαντάρα ή δέρματος, πίσω φιμέ παράθυρα και κόκκινες δαγκάνες των φρένων.

Στη Γερμανία οι παραγγελίες έχουν ανοίξει με τιμή έναρξης τις 31.975 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store