Mercedes G 63 AMG και G 65 AMG Crazy Color Edition

Την σκληροτράχηλη εκτός δρόμου Mercedes G-Class συνήθως τη βλέπουμε σε κλασικά χρώματα όπως μαύρο, ασημί ή και άσπρο αλλά και στα στρατιωτικά χακί και μπλε. Ωστόσο, από τις 2 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει η διάθεσης μιας «ιδιαίτερης» σειράς από πλευράς χρωματικών επιλογών, της Crazy Color Edition. Η παλέτα περιλαμβάνει τα νεανικά χρώματα solar beam, tomato red, sunset beam, galactic beam και alien green.

Η επιπλέον επιβάρυνση είναι αντίστοιχης αξίας με ενός μικρομεσαίου αυτοκινήτου, αφού το «φθηνότερο» solar beam κοστίζει 15.348€, τα tomato red, alien green και sunset beam ανεβαίνουν στις 18.913 ευρώ, ενώ το ακριβότερο galactic beam κοστίζει 19.962 ευρώ.

Οι χρωματικές αυτές επιλογές προσφέρονται μόνο στα μοντέλα G 63 και G 65 AMG, στα οποία οι προφυλακτήρες, οι προσθήκες στα φτερά, οι ζάντες, η οροφή και άλλα τμήματα είναι μαύρα. Παράλληλα όλα τα αυτοκίνητα εφοδιάζονται με μαύρο Nappa δέρμα στο εσωτερικό, ενώ ανάλογα με το εξωτερικό χρώμα οι δαγκάνες των φρένων είναι είτε κόκκινες είτε ασημί.

Get it on Google Play Download on the App Store