Νέο μικρό SUV SsangYong Tivoli το Μάιο με κινητήρες 1.6 λτ.

Στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, η SsangYong θα πραγματοποιήσει το παγκόσμιο ντεμπούτο του πολλά υποσχόμενου Tivoli, το όνομα του οποίου προέρχεται από την ιταλική πόλη Tivoli, που βρίσκεται κοντά στη Ρώμη. Το μήκους 4.195 χλστ., πλάτους 1.795 χλστ., ύψους 1.590 χλστ. και με μεταξόνιο 2.600 χλστ. Tivoli διακρίνεται για την ελκυστική του εμφάνιση τόσο εξωτερικά όσο και στο εσωτερικό, τους άνετους χώρους (πορτ μπαγκάζ 423 λτ.), την άνεση, καθώς και την πρακτικότητα.

Η έναρξη των πωλήσεων του νέου Tivoli στην Ευρώπη, αλλά και στη χώρα μας, θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Μαΐου σε βενζινοκίνητες εκδόσεις 1.6 λίτρων, ενώ οι κινητήρες πετρελαίου των επίσης 1.6 λίτρων θα είναι διαθέσιμοι στα τέλη Ιουλίου σε προσθιοκίνητες αλλά και τετρακίνητες εκδόσεις.Το Tivoli παρουσιάστηκε στην Κορέα με το νέο e-XGi160 κινητήρα βενζίνης απόδοσης 126 ίππων και 157 Nm ροπής.

Στον εξοπλισμό του θα περιλαμβάνεται και το Smart Steer με τρεις επιλογές: Normal, Comfort και Sport, μέσω του οποίου θα ελαφραίνει ή βαραίνει το τιμόνι με την ηλεκτρική υποβοήθηση. Η εμπρός ανάρτηση αποτελείται από γόνατα ΜακΦέρσον και η πίσω από ημιάκαμπτο άξονα.

Μεγάλη βαρύτητα έχει δώσει η SsangYong στην παρεχόμενη ασφάλεια, μέσω της εκτενούς χρήσης ατσαλιού υψηλής αντοχής (40% της δομής του), των 7 αερόσακων, ESP, διπλών προεντατήρων κ.λπ.

Get it on Google Play Download on the App Store