Νέο Nissan Juke Nismo RS 218 PS με τιμή από 25.950 ευρώ

Ξεκινά η διάθεση του πιο σπορ Nissan Juke Nismo RS και στην χώρα μας με τιμή εκκίνησης στα 25.950€ (συμπεριλαμβανομένου του οφέλους της κρατικής απόσυρσης). Το μικρό SUV κινείται από τον 1.6 λίτρων turbo κινητήρα βενζίνης απόδοσης 218 ίππων και 280 Nm ροπής, επιταχύνοντάς το στα 0-100 χλμ./ώρα σε 7,0 δλ. και με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 220 χλμ./ώρα.

Η τετρακίνητη έκδοσή του έχει τιμή εκκίνησης από τα 29.450€ (συμπεριλαμβανομένου του οφέλους της κρατικής απόσυρσης) και εφοδιάζεται με το σύστημα κατανομής της ροπής από τη Nissan (Torque Vectoring System), όπου σε συνδυασμό με το  αυτόματο κιβώτιο μετάδοσης Xtronic, αποδίδει 250 Nm ροπής. Από πλευράς επιδόσεων, επιταχύνει στα 0-100 χλμ./ώρα σε 8,0 δλ. και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 200 χλμ./ώρα.

Εξωτερικά περιλαμβάνει χαμηλωμένους προφυλακτήρες, φαρδύτερα φτερά και ποδιές στα μαρσπιέ, πίσω σπόιλερ, κόκκινους καθρέπτες, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών και κόκκινες δαγκάνες των φρένων.

Επιπλέον βελτιώσεις συναντώνται στην  αυξημένη ακαμψία του πλαισίου, αλλά και στο σύστημα πέδησης με μεγαλύτερους δίσκους εμπρός 320 χλστ. από 296 χλστ., ενώ και τα πίσω δισκόφρενα είναι πλέον αεριζόμενα. Τα νέα ελατήρια και έμβολα της ανάρτησης έρχονται για να συμπληρώσουν με τέλειο τρόπο τις αλλαγές στο σασί του JUKE Nismo RS.

Στο εσωτερικό το λογότυπο RS στο στροφόμετρο μαζί με τη διακριτική σουέτ επένδυση του πίνακα οργάνων, αποτελούν μερικές μόνο από τις εμφανείς αλλαγές του νέου μοντέλου. Περαιτέρω επιλογές αποτελούν τα ειδικά bucket καθίσματα της Recaro, τα Xenon φώτα, το σύστημα περιμετρικής θέασης της Nissan Around View Monitor, αλλά και το Safety Shield που περιλαμβάνει τα συστήματα Προειδοποίησης Αλλαγής Λωρίδας, Προειδοποίησης Τυφλού Σημείου και Ανίχνευσης Κινούμενων Εμποδίων.

Get it on Google Play Download on the App Store