Audi RS6-R με 730 ίππους είναι το απόλυτο οικογενειακό!

Το άκρως εντυπωσιακό τόσο σε εμφάνιση όσο σε επιδόσεις και αποδόσεις Audi RS6-R από την ABT είναι ίσως το αυτοκίνητο που θα ήθελε να έχει κάθε οικογενειάρχης με ψυχή και όχι μονο…! Το βασισμένο στο Audi RS 6 Avant βελτιωμένο μοντέλο, αποδίδει 730 ίππους και 920 Nm ροπής έναντι 560 ίππων και 700 Nm ροπής του εργοστασιακού V8 TFSI 4.0 λτ. και εφοδιάζεται με ειδικά εξελιγμένο για το μοντέλο software. Επίσης εξοπλίζεται με νέο ανοξείδωτο σύστημα εξάτμισης με τέσσερις στρογγυλές μαύρες απολήξεις, οι οποίες παράγουν και πιο αγριεμένο ήχο.

Από πλευράς επιδόσεων, το «κτηνώδες» μεγάλο στέισον βάγκον επιταχύνει στα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,3 δλ. και η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 320 χλμ./ώρα (3,9 δλ. και 305 χλμ./ώρα το νορμάλ RS 6 Avant). Επιδόσεις αντίστοιχες με πολλών supercars με αλογάκια, ταύρους κ.ο.κ.

Εξωτερικά την πολεμική του εικόνα ενισχύει το γκρι ματ χρώμα Daytona, τα αεροδυναμικά βοηθήματα  από ανθρακόνημα, οι μεγάλες ζάντες των 22 ιντσών και η χαμηλωμένη – ρυθμιζόμενη καθ’ύψος ανάρτηση.


Get it on Google Play Download on the App Store