smart Brabus tailor made εξατομίκευση για τα νέα fortwo και forfour

Το πρόγραμμα εξατομίκευσης smart Brabus tailor made το οποίο ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια, είναι επίσης διαθέσιμο και στη νέα γενιά των smart fortwo και forfour, παρέχοντας απεριόριστες διαθέσιμες δυνατότητες. «Όλα είναι δυνατά» είναι το σύνθημα της smart Brabus tailor made, με χιλιάδες διαφορετικά χρώματα αμαξώματος, σπορ εξωτερικό στιλ και 30 διαφορετικά βασικά χρώματα δέρματος στο εσωτερικό.

Εξωτερικά, το εν λόγω πακέτο εξατομίκευσης περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων χρωμάτων- το «πράσινο σαύρας», το «πορτοκαλί άνοιξης» και το «βαθύ μπλε», εμπρόσθια αεροτομή Brabus, πλαϊνές ποδιές, αεροτομή οροφής, διαχύτη πίσω, σπορ εξάτμιση, αποκλειστικές ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, μάσκα στο χρώμα του αμαξώματος κ.α.

Για το εσωτερικό, προσφέρονται δέρμα nappa για τα καθίσματα, ταμπλό και πόρτες, εξατομικευμένο δέρμα για το τιμόνι, διακοσμητικά στο χρώμα του αμαξώματος στον πίνακα οργάνων, στους αεραγωγούς και το ταμπλό, πεντάλ από ανοξείδωτο ατσάλι, λεβιές και χειρόφρενο από αλουμίνιο κ.λπ.

Περισσότερες φωτογραφίες δεν έχουν δημοσιευτεί ακόμα και αναμένονται μέσα στις επόμενες ώρες να εμφανιστούν για το εσωτερικό και το forfour.

Get it on Google Play Download on the App Store