Νέο μικρό χάτσμπακ Nissan Sway δείχνει το μελλοντικό Micra

Το νέο μικρό χάτσμπακ μοντέλο Nissan Sway, αποτελεί τον προάγγελο μιας μελλοντικής γενιάς μικρών μοντέλων της Ιαπωνικής φίρμας, μεταξύ των οποίων θα είναι το Micra. Η Nissan, μέσω του Sway δείχνει παράλληλα την εντυπωσιακή και πολύ δυναμική σχεδιαστική γλώσσα που θα ακολουθήσει ειδικά για τα Ευρωπαϊκά αισθητικά πρότυπα.

Το μήκους 4.010 χλστ., πλάτους 1.780 χλστ., ύψους 1.385 χλστ. και με μεταξόνιο 2.560 χλστ. αμάξωμά του χαρακτηρίζεται από τη μάσκα V-motion, τα τεχνολογίας LED φωτιστικά σώματα εμπρός και τα τύπου μπούμερανγκ πίσω. Τη μυώδη εμφάνισή του τονίζουν ιδιαίτερα τα έντονα νεύρα στο σφηνοειδές εμπρός άκρο και στα πλαϊνά.

Μοντέρνα και μινιμάλ είναι η εικόνα στο εσωτερικό του με τον όμορφο πίνακα οργάνων, τα λίγα χειριστήρια και τον ευχάριστο διάκοσμο με τη διχρωμία και τα τμήματα από αλουμίνιο. Παράλληλα τα ελαφριά καθίσματα διαθέτουν αλουμινένια δομή.

Τεχνικές πληροφορίες δεν ανακοινώνει η Nissan, δεδομένου ότι το Swayδ ημιουργήθηκε για να δείξει τις σχεδιαστικές μελλοντικές προθέσεις της φίρμας, βάση των οποίων το επόμενης γενιάς Micra φαίνεται ότι θα είναι πολύ πιο ενδιαφέρον σχεδιαστικά από το χαμηλών τόνων υπάρχον μοντέλο.

Get it on Google Play Download on the App Store