Νέα Porsche Panamera Edition με πλουσιότερο εξοπλισμό

Η Porsche παρουσιάζει τη νέα Panamera Edition, η οποία εξοπλιστικά τοποθετείται πάνω από τις βασικές εκδόσεις, ενώ θα διατεθεί παγκοσμίως σε τρία διαφορετικά μοντέλα με 6κύλινδρους κινητήρες: Τις Panamera Edition και Panamera Edition 4 (τετρακίνητη) 3.6 λτ. με 310 ίππους και την Panamera Diesel Edition 3.0 λτ. με 300 ίππους. Οι τιμές ξεκινούν στη Γερμανία από 86.490€, 91.131€ και 88.275€ αντίστοιχα.

Το 4θυρο σπορ κουπέ μεγάλο αυτοκίνητο διακρίνεται εξωτερικά από το μαύρο πλαίσιο γύρω από τα παράθυρα και τις ζάντες αλουμινίου των 19 ιντσών από την Panamera Turbo. Στο εσωτερικό της Panamera Edition την πολυτέλεια τονίζει η διχρωμία των δερμάτινων επενδύσεων σε μαύρο – μπεζ με τα εμβλήματα της Porsche στα προσκέφαλα, ενώ στο τιμόνι και στα πατάκια αναγράφεται το λογότυπο «Edition».

Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται ακόμα η ρυθμιζόμενη ανάρτηση Porsche Active Suspension Management, τα bi-xenon φωτιστικά σώματα με το Porsche Dynamic Light System, το Park Assist με κάμερα οπισθοπορείας και το Power Steering Plus.

Get it on Google Play Download on the App Store