Βραβείο Red Dot για τη νέα Skoda Fabia – έρχεται τον Ιούνιο

Ο σχεδιασμός της νέας Skoda Fabia επιβραβεύτηκε στο θεσμό του Red Dot Award, όπου στο φετινό διαγωνισμό σχεδίασης κατατέθηκαν περίπου 4.928 σχέδια και προϊόντα από 1.994 κατασκευαστές, σχεδιαστές και αρχιτέκτονες από 56 χώρες του κόσμου!

H νέα Skoda Fabia έχει ξεκινήσει ήδη την πορεία της στην Ευρώπη, ενώ με το λανσάρισμα της στην Ελληνική αγορά έχει προγραμματισθεί για τον Ιούνιο. Tο βραβείο Red Dot Award απονεμήθηκε μετά από αξιολόγηση από 38 ειδικούς, συμπεριλαμβανομένων καθηγητών σχεδίασης, στιλίστες και δημοσιογράφους από 25 χώρες. 

Η επιτροπή έλαβε υπόψη της διάφορα κριτήρια, όπως το επίπεδο καινοτομιών, την πρακτικότητα, την εργονομία και την αξιοπιστία. Το οικολογικό αποτύπωμα και η ευρυχωρία για τους επιβάτες, ήταν μερικοί ακόμη από τους παράγοντες που χάρισαν στη νέα Fabia αυτή την μεγάλη διάκριση, σε έναν διεθνώς αναγνωρισμένο διαγωνισμό σχεδίασης.

Αυτή είναι η 8η φορά που η Skoda κατακτά ένα βραβείο στο Red Dot Award. To πρώτο μοντέλο της μάρκας που βραβεύτηκε ήταν το Octavia Combi το 2006. Το 2007 η επιτυχία συνεχίστηκε με το Roomster και το 2008 με την 2η γενιά Fabia. Το 2010 τα μοντέλα που διακρίθηκαν στο Red Dot ήταν δύο: τα Yeti και Superb Combi. Το 2013, το Rapid έφερε μία ακόμη διάκριση, ενώ πέρυσι βραβεύτηκε και το Rapid Spaceback.

Get it on Google Play Download on the App Store