Νέο MINI Cooper S με χρωμιωμένο αμάξωμα είναι εκθαμβωτικό!

Το νέο MINI αποκτά ένα μοναδικό χαρακτηριστικό εξοπλισμού, το οποίο σίγουρα θα μαγνητίζει τα βλέμματα το πέρασμά του, το Chrome Line Exterior Deluxe. Όπως υποδηλώνει και η ονομασία του, το ιδιαίτερο αυτό MINI χαρακτηρίζεται εξωτερικά για το χρωμιωμένο του αμάξωμα και τις ζάντες, αποκλειστικά για το 3θυρο MINI.


Για την παραγωγή του θα χρησιμοποιηθούν ειδικές διαδικασίες στο εργοστάσιο της ΜΙΝΙ στην Οξφόρδη, αφού θα χρειαστεί να μειωθεί η ταχύτητα της μεταφορικής ταινίας, έτσι ώστε να δώσει τη δυνατότητα στους εργαζόμενους να καθρεφτιστούν πάνω στο αμάξωμα του γυαλιστερού MINI και να κάνουν έναν έλεγχο περιποίησης μαλλιών και ρούχων.

Το ειδικό αυτό MINI θα παρουσιαστεί σήμερα σε μια ομάδα εκλεκτών καλεσμένων. Μάλιστα, η MINI προτείνει να φορούν απαραιτήτως γυαλιά ηλίου γιατί από τα φλας των φωτογραφικών μηχανών θα δημιουργούνται ανεξέλεγκτες αντανακλάσεις που θα τους τυφλώνουν τα μάτια.

Δεν μπορούμε να πούμε πάντως, πετυχημένο το Πρωταπριλιάτικο αστείο της MINI (δεν το αναφέρει) αλλά δεν θα ήταν άσχημα να δούμε ένα τέτοιο MINI και στ’αλήθεια. Άλλωστε με μια μεμβράνη μπορεί να το κάνει πραγματικότητα όποιος θέλει.

Get it on Google Play Download on the App Store