Τέσσερις μοναδικές νέες εκδόσεις του Volkswagen Beetle

Στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης που ανοίγει σήμερα τις πύλες της, η Volkswagen θα  παρουσιάσει για πρώτη φορά τέσσερις νέες πρωτότυπες εκδόσεις του Beetle, εκ των οποίων δύο κουπέ και ισάριθμες κάμπριο.

Ξεκινώντας από το πιο δυναμικό Beetle R-Line Concept σε χρώμα «Oryx White Pearl Effect» τροφοδοτείται με 2.0 TSI κινητήρα απόδοσης 220 ίππων. Εξωτερικά εντυπωσιάζει με τους σπορ προφυλακτήρες, το αεροδυναμικό πακέτο με το σπόιλερ εμπρός το διαχύτη και την αεροτομή πίσω, ενώ στο εσωτερικό εφοδιάζεται με δέρμα και επενδύσεις τύπου carbon.

Πιο «χαριτωμένο» είναι το Beetle Pink Edition με το «Pink Metallic» χρώμα, απευθυνόμενο σε πιο συναισθηματικό κοινό. Από την άλλη πλευρά το Beetle Wave με το «Habanero Orang Metallic» αντανακλά το αμερικάνικο πνεύμα στις παραλίες των ανατολικών και δυτικών ακτών των Η.Π.Α. Παράλληλα στο εσωτερικό τα υλικά είναι εμπνευσμένα από τις δεκαετίες του ’50 και ’60. Τέλος, το Beetle Cabriolet Denim σε χρώμα «Stonewashed Blue Metallic» με μαύρη υφασμάτινη οροφή παραπέμπει -που αλλού- στα jeans (denim στην Αμερική). 

Get it on Google Play Download on the App Store