Παγκοσμίως Ευρωπαϊκό το επόμενης γενιάς Honda Civic 5d

Η παραγωγική μονάδα της Honda στην Ευρώπη, Honda UK Manufacturing (HUM) θα γίνει ο παγκόσμιος κόμβος παραγωγής της επόμενης γενιάς του 5πορτου Civic, το οποίο θα παράγεται για την ευρωπαϊκή αγορά και θα εξάγεται ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο. Η παραγωγή του πρωτοξεκίνησε στην Ευρώπη πριν από 20 χρόνια και έχει αποκτηθεί η απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία.

Η Honda θα επενδύσει πάνω από £ 200.000.000 σε νέες, προηγμένες τεχνολογίες και διαδικασίες παραγωγής προκειμένου να ενισχύσει περαιτέρω τη δυναμική των ευρωπαϊκών της εγκαταστάσεων. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα οι συνολικές επενδύσεις της εταιρείας να ξεπερνούν τα £ 2.2 δισεκατομμύρια λίρες από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του εργοστασίου στη Μεγάλη Βρετανία το 1985.

«Με την ανάπτυξη του εργοστασίου σε παγκόσμια παραγωγική μονάδα για το 5πορτο Civic η Honda αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευση της να παράγει αυτοκίνητα στη Μεγάλη Βρετανία και την Ευρώπη. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για την HUM και αποτελεί μία ανταμοιβή της αφοσίωσης και της προσπάθειας που έχει γίνει από τους συνεργάτες της Honda τα τελευταία χρόνια», δήλωσε ο Διευθυντής της Honda UK Manufacturing Jason Smith. «Ως παγκόσμια μονάδα παραγωγής για το 5-πορτο Civic ανυπομονούμε να προσφέρουμε το μοντέλο αυτό όχι μόνο στους Ευρωπαίους πελάτες, αλλά και στους πελάτες μας στις άλλες μεγάλες παγκόσμιες αγορές.»

Καθώς η Honda UK Manufacturing  θα παράγει αποκλειστικά την επόμενη γενιά Civic, η επόμενη γενιά CR-V θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Honda του Καναδά Manufacturing (HCM), στο Οντάριο με αποτέλεσμα το CR-V να εισάγεται στην Ευρώπη.

Get it on Google Play Download on the App Store