Νέο πολυτελές Ford Vignale Mondeo χειροποίητης παραγωγής

Η Ford παρουσίασε σήμερα την έκδοση παραγωγής του Ford Mondeo Vignale, το οποίο αποτελεί το πρώτο όχημα που θα λανσαριστεί ως μέρος της νέας μάρκας Ford, Vignale. Κάθε μοντέλο Ford Vignale παράγεται και με χειροποίητες μεθόδους στις ειδικές εγκαταστάσεις Vignale Centre στο εργοστάσιο Ford στη Βαλένθια της Ισπανίας.


Μοναδικές λεπτομέρειες στο αμάξωμα που το κάνουν να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα Mondeo αποτελούν η μάσκα σε σκούρο ματ μεταλλικό φινίρισμα με εξαγωνικό σχέδιο και με αλουμίνιο περιμετρικά, λεπτομέρειες χρωμίου στις πόρτες, γύρω από τα παράθυρα και στον προφυλακτήρα, μαύρες επενδύσεις στη μεσαία και τρίτη κολόνα, ειδικές ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών και το αποκλειστικό μεταλλικό χρώμα Vignale Nocciola. Περαιτέρω επιλογές αφορούν το Vignale Black, Vignale Silver και το τετραπλής στρώσης Vignale White.

Κάθε μοντέλο της Ford Vignale ολοκληρώνεται στη διαδικασία παραγωγής από έξι βασικούς τεχνίτες, συνδυάζοντας την παραδοσιακή χειροποίητη κατασκευή με τεχνολογία αιχμής μέσω των λέιζερ, ενώ γίνονται επιπλέον 100 πρόσθετοι έλεγχοι.

Στο πολυτελές εσωτερικό του Ford Vignale Mondeo οι κομμένες με ακτίνες λέιζερ δερμάτινες ταπετσαρίες καλύπτουν εκτός από τα καθίσματα, τις πόρτες, το ταμπλό, το υποβραχιόνιο και την κεντρική κονσόλα. Τα εμπρός καθίσματα διαθέτουν ακόμα 11 φουσκωτά μαξιλάρια για την λειτουργία μασάζ και είναι ειδικά σχεδιασμένα για τη μείωση της κόπωσης των μυών. Μεταξύ των στοιχείων πολυτελείας, είναι το ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο και θερμαινόμενο τιμόνι, η ηλεκτρική πίσω πόρτα. Επιπλέον είναι ενισχυμένη η ηχομόνωση και εφοδιάζεται με ενεργό σύστημα ακύρωσης θορύβου στο εσωτερικό.

Για την κίνηση του premium μεσαίου Ford υπάρχουν οι ντίζελ 2.0 TDCi με 180 και 210 ίππους, ο βενζίνης 2.0 EcoBoost 240 ίππων και το υβριδικό 2.0 TiVCT Hybrid των 187 ίππων. Αρχικά η διάθεση του Ford Vignale Mondeo θα ξεκινήσει από τη Μ. Βρετανία μέσω των FordStores, τα οποία θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη Ευρώπη και θα φτάσουν τα 200 συνολικά. Οι τιμές του ξεκινούν από £29.045 (40.400 ευρώ), ενώ οι πελάτες θα απολαμβάνουν πρόσθετες after sales παροχές όπως: παραλαβή του αυτοκινήτου για σέρβις από το σπίτι ή το γραφείο, 24ωρη υποστήριξη Vignale OneCall, συμβουλές οδήγησης, πληροφορίες των κανόνων κυκλοφορίας κ.α.

Get it on Google Play Download on the App Store