Νέα έκδοση Volkswagen jeans up! και με φυσικό αέριο

Στην γκάμα του νεανικού μίνι Volkswagen up! προστίθεται η νέα «casual» έκδοση jeans up! με μοναδικά στοιχεία και πλούσιο εξοπλισμό. Εξωτερικά ξεχωρίζει από τις 16 ιντσών ζάντες αλουμινίου «triangle black», τους χρωμιωμένους καθρέπτες, τις σπορτίφ μπλε ταινίες στα πλαϊνά και το λογότυπο «jeans» στις εμπρός πόρτες. Επίσης, εφοδιάζεται με πίσω σκουρόχρωμα κρύσταλλα, με εμπρός προβολείς ομίχλης, με cruise control και με σύστημα πολυμέσων.

Στο εσωτερικό του jeans up! τα καθίσματα είναι επενδυμένα με ύφασμα που μοιάζει με jeans και δέρμα στα πλαϊνά και πίσω. Επίσης στο εσωτερικό των μαρσπιέ υπάρχουν επενδύσεις με το λογότυπο «up!», ενώ στους αεραγωγούς, κονσόλα και πίνακα οργάνων έχουν προστεθεί ένθετα νίκελ. Δερμάτινη επένδυση φέρουν το τιμόνι, ο επιλογέας των ταχυτήτων και το χειρόφρενο.

Το jeans up! εφοδιάζεται με τους κινητήρες του 1.0 λτ. απόδοσης 60 και 75 ίππων, καθώς και με τον 1.000άρη διπλού καυσίμου των 68 ίππων (φυσικό αέριο βενζίνη) στην έκδοση eco up!. Οι τιμές του ξεκινούν στη Γερμανία από τις 12.375 ευρώ με όφελος 792 ευρώ από τον πρόσθετο εξοπλισμό.

Get it on Google Play Download on the App Store