Ανανεωμένη BMW Σειρά 3 στις 7 Μαΐου και με κινητήρες 1.5 λτ.

Εδώ και αρκετό καιρό η BMW πραγματοποιεί δοκιμές στους δημόσιους δρόμους με καμουφλαρισμένες BMW Σειρά 3, η οποίες αφορούν το ανανεωμένο μοντέλο. Σύμφωνα με ανεπίσημη προς το παρόν πληροφορία, η ανανεωμένη «3άρα» πρόκειται να παρουσιαστεί σε μια ειδική εκδήλωση που θα γίνει στο Μόναχο, στις 7 Μαΐου.


Η υπάρχουσα, 6ης γενιάς BMW Σειρά 3 F30 έκανε ντεμπούτο τον Οκτώβριο του 2011 και ξεκίνησε να πωλείται το Φεβρουάριο του 2012, ενώ λόγω και της παρουσίας της νέας Mercedes C-Class (δοκιμή C 180) αλλά και της αναμενόμενης παρουσίασης του νέου Audi A4 αυτό το καλοκαίρι, ένα facelift ήταν αναγκαίο για να παραμείνει ανταγωνιστική.

Οι εξωτερικές αλλαγές που αναμένεται να γίνουν στην ανανεωμένη μεσαία BMW εστιάζονται στον ανασχεδιασμό του εμπρός και πίσω τμήματος του αμαξώματος (ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα). Στο εσωτερικό θα υπάρξουν νέες επενδύσεις και εκσυγχρονισμένα συστήματα πολυμέσων. Όσον αφορά στους κινητήρες, θα προστεθούν στην γκάμα οι νέοι 3κύλινδροι 1.5 TwinPower Turbo που εφοδιάζουν και την ανανεωμένη BMW Σειρά 1, ενώ θα υπάρξει και plug-in hybrid με 2λιτρο κινητήρα βενζίνης.

Get it on Google Play Download on the App Store