Η GM γιορτάζει την παραγωγή 500 εκατομμυρίων αυτοκινήτων

Η General Motors γιόρτασε σήμερα ένα εντυπωσιακό ορόσημο παραγωγής: από το 1908 που ιδρύθηκε η εταιρία, περισσότερα από 500 εκατομμύρια οχήματα έχουν παραδοθεί σε πελάτες σε όλο τον κόσμο. Η Opel, η οποία ξεκίνησε να κατασκευάζει αυτοκίνητα το 1899 και ανήκει στη GM από το 1929, έχει κατασκευάσει 68 εκατομμύρια οχήματα, τα περισσότερα από τα οποία στο βασικό εργοστάσιο στο Rüsselsheim, όπου γιορτάστηκε αυτό το επίτευγμα.

Οι πιστοί πελάτες έλαβαν πρόσκληση σε δείπνο με το Διοικητικό Συμβούλιο στο χώρο των Κλασικών Αυτοκινήτων Opel σε ένα περιβάλλον με διάχυτη την ιστορική κληρονομιά της μάρκας . Η Anna Katharina Dionysius από το Riedstadt είχε μία ευχάριστη έκπληξη κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στην αίθουσα παραγωγής: η επί μακρόν πιστή πελάτης της Opel παρέλαβε το Opel Zafira Tourer που είχε παραγγείλει πρόσφατα απευθείας από τη γραμμή συναρμολόγησης -σαν επετειακό δώρο δια χειρός του CEO της Opel, Dr. Karl-Thomas Neumann. Η Anna Katharina Dionysius είχε ένα ατύχημα με το Astra της λίγες ημέρες πριν την εκδήλωση. Το αυτοκίνητο υπέστη σοβαρή ζημιά αλλά η ίδια βγήκε σώα και αβλαβής με μικροτραυματισμούς.

Ο Dr. Neumann είπε σχετικά: «Για μένα, αυτή η επέτειος είναι κάτι παραπάνω από ένα εντυπωσιακό νούμερο, καθώς τα 500 εκατομμύρια αυτοκίνητα συμβολίζουν 500 εκατομμύρια πελάτες, τις ιστορίες και τις εμπειρίες τους. Στέλνουμε ‘500 εκατομμύρια ευχαριστώ’ σε αυτούς τους πελάτες για την αφοσίωση και εμπιστοσύνη τους, επειδή θεωρούμε προνόμιο το ότι παίζουμε τόσο σημαντικό ρόλο στις ζωές τους.»

Get it on Google Play Download on the App Store