Νέο Opel Astra τον Σεπτέμβριο και επίσημα (+video)

O Διευθύνων Σύμβουλος της Opel Dr. Karl-Thomas Neumann θα αποκαλύψει το νέο Astra στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (17 – 27 Σεπτεμβρίου, 2015), όπως είχαμε αποκαλύψει πριν από τρις μέρες (δείτε εδώ). Προς το παρόν, υπάρχουν μόνο πλήρως καμουφλαρισμένα πρωτότυπα εξέλιξης, αλλά ο Dr. Neumann υπόσχεται ότι το νέο Astra θα έχει «τρομερή σχεδίαση», κορυφαία απόδοση και πληθώρα καινοτομιών.

Ο Dr. Neumann έχει θέσει νέες προτεραιότητες για την εξέλιξη της 11ης γενιάς του συμπαγούς μοντέλου της Opel που δημιουργήθηκε από λευκό φύλλο χαρτιού: πρόκειται για ένα επαναστατικό αυτοκίνητο, πολύ πιο αποδοτικό από κάθε άποψη. Χάρη στην πλήρη αξιοποίηση χώρου, παρά τις μειωμένες εξωτερικές διαστάσεις, η ευρυχωρία της καμπίνας επιβατών του νέου Astra θα αυξηθεί σημαντικά. Επιπλέον, οι ομάδες μηχανικών εξέλιξης κατάφεραν να μειώσουν θεαματικά το βάρος. Κατά συνέπεια θα είναι πιο ευέλικτο και θα μειωθεί αισθητά η κατανάλωση. Ο Dr. Neumann επιβεβαίωσε επίσης ότι λόγω της μεγαλύτερης επέλασης κινητήρων στην ιστορία της Opel, το νέο Astra θα εφοδιάζεται μόνο με προηγμένους κινητήρες επόμενης γενιάς.

Τα μικρομεσαία Kadett και Astra, με παραγωγή που ξεπερνά τα 24 εκατομμύρια αυτοκίνητα μέχρι τώρα, αποτελούν τον πυρήνα της γκάμας Opel από τότε που το πρώτο συμπαγές όχημα έφυγε από τη γραμμή συναρμολόγησης. «Με κάθε γενιά Kadett, η Opel έκανε την ατομική μετακίνηση προσιτή σε εκατομμύρια άτομα σε όλο τον κόσμο, ενώ αρκετές γενιές  Astra έχουν λανσάρει καινοτόμες τεχνολογίες ανώτερης κατηγορίας μοντέλων στην προσιτή κατηγορία των συμπαγών» δήλωσε ο Dr. Neumann. «Κάθε νέα γενιά ανεβάζει ψηλότερα τον πήχη στην ασφάλεια, την άνεση και την απόδοση. Το νέο Astra θα θέσει και πάλι πρότυπα στην κατηγορία του. Μεταξύ άλλων, θα είναι το πρώτο νέο μοντέλο Opel το οποίο θα λανσαριστεί με τη μοναδική υπηρεσία OnStar της μάρκας που θα είναι σε πλήρη ετοιμότητα για άμεση βοήθεια και υποστήριξη 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο.»

Παρακολουθείστε και το βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store