Toyota Hilux σε νέα κορυφαία έκδοση εξοπλισμού Invincible X

Η Toyota μπορεί πριν από τρεις μέρες να αποκάλυψε το νέο Toyota Hilux, ωστόσο το υπάρχον Hilux θα διατεθεί και στην ηπειρωτική Ευρώπη στη νέα κορυφαία εξοπλιστική έκδοση Invincible X τον Ιούλιο (μέχρι τώρα προσφερόταν μόνο στη Μ. Βρετανία). Ο εξοπλισμός του είναι υπερπλήρης και περιλαμβάνει -εκτός άλλων- και κάποια μοναδικά στοιχεία τόσο εξωτερικά όσο και στο εσωτερικό.

Τη δυναμική εικόνα του αμαξώματός του ενισχύουν η νέα προστατευτική ποδιά στον εμπρός προφυλακτήρα, ο χρωμιωμένος αεραγωγός στο καπό, τα εμπρός φώτα ομίχλης και τα νέα σχέδια ζαντών αλουμινίου 17 ιντσών της TRD (Toyota Racing Development). Επίσης, ξεχωρίζει από τα σκαλοπάτια στα μαρσπιέ και τις μεταλλικές μπάρες στον χώρο φόρτωσης.

Στο εσωτερικό του Hilux Invincible X υπάρχουν μεταλλικά ένθετα στα μαρσπιέ «Invincible», δερμάτινες επενδύσεις σε χρώματα σκούρο κόκκινο, γκρι, ή εκρού, υποβραχιόνιο εμπρός, χειρόφρενο και νίκελ επιλογέας ταχυτήτων με δέρμα. Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνεται ακόμα το Toyota Hotspot που είναι τοποθετημένο στο ντουλαπάκι του συνοδηγού και χρησιμοποιείται ως Wi-Fi για μέσα στο αυτοκίνητο.

Από πλευράς αμαξωμάτων, το Hilux Invincible X θα προσφερθεί σε Extra Cab (επιμηκυμένη καμπίνα) ή Double Cab, με τον κινητήρα 2.5 D-4D 141 PS σε συνδυασμό με μηχανικό κιβώτιο 2WD ή 4WD και με τον 3.0 λτ. D-4D 171 PS με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο και με τετρακίνηση.

Get it on Google Play Download on the App Store