Νέα σειρά Porsche Boxster και 911 Carrera Black Edition

Η Porsche λανσάρει τη νέα ειδική σειρά Black Edition για τις 911 Carrera και Boxster, στις οποίες ο συνδυασμός μαύρου στο αμάξωμα και το εσωτερικό τονίζει τη διαχρονική, κλασική κομψότητα των σπορ μοντέλων. Ο στάνταρ εξοπλισμός αμφοτέρων των Porsche περιλαμβάνει το Porsche Communication Management (PCM) με σύστημα πλοήγησης, αισθητήρα βροχής, αυτόματα αναδιπλούμενους καθρέπτες, cruise control και τιμόνι Sport Design.

H 911 Carrera Black Edition βασίζεται στην έκδοση με τον κινητήρα των 3.4 λτ. απόδοσης 305 ίππων και προσφέρεται τόσο σε coupe όσο και σε convertible αμάξωμα, με κίνηση στους πίσω τροχούς ή σε όλους. Η ειδική αυτή έκδοση πατάει σε 20άρες ζάντες της 911 Turbo, διαθέτει LED φωτιστικά σώματα με το Porsche Dynamic Light System Plus (PDLS+). Το μαύρο πολυτελές δερμάτινο εσωτερικό περιλαμβάνει θερμαινόμενα καθίσματα, ηχοσύστημα Bose, καθώς και υποδοχή τηλεφώνου και υποβοήθηση στάθμευσης με κάμερα οπισθοπορείας.

Η μικρότερη Boxster Black Edition τροφοδοτείται με τον 2.7 λτ. κινητήρα των 265 ίππων. Τόσο η οροφή όσο και η μπάρα στην καμπίνα είναι μαύρες, όπως άλλωστε όλο το αμάξωμα και το εσωτερικό. Το δυναμικό της στιλ τονίζουν οι 20 ιντσών ζάντες Carrera Classic και τα bi-xenon φώτα εμπρός. Οι επιβάτες απολαμβάνουν περισσότερη άνεση μέσω των θερμαινόμενων καθισμάτων και του διζωνικού κλιματισμού, συν το υψηλής ποιότητας ηχοσύστημα.

Οι τιμές τους στη Γερμανία διαμορφώνονται ως εξής:

  • Boxster Black Edition: 59.477€
  • 911 Carrera Black Edition: 95.058€
  • 911 Carrera 4 Black Edition: 101.484€
  • 911 Carrera Cabriolet Black Edition: 105.530€
  • 911 Carrera 4 Cabriolet Black Edition: 111.956€
Get it on Google Play Download on the App Store