Maserati Ghibli 500 ίππων με κινέζικη μετατροπή!

Μετατροπές σε σπορ αυτοκίνητα τόσο σε επίπεδο αισθητικής όσο και μηχανικής αναβάθμισης υπάρχουν πάρα πολλές από εταιρείες κυρίως Ευρωπαϊκές αλλά και Αμερικάνικες. Πως θα σας ακουγόταν λοιπόν μια καινούργια Maserati Ghibli με μετατροπή από κινέζικη εταιρεία βελτιώσεων; Σίγουρα όχι και τόσο καλή ιδέα, αν δεν βλέπατε το αποτέλεσμα, το οποίο από σχεδιαστικής τουλάχιστον άποψης δεν έχει να ζηλέψει κάτι από των διάσημων βελτιωτών, ενώ θα μπορούσε να προέρχεται και από την ίδια τη Maserati.

Το αεροδυναμικό body kit περιλαμβάνει προσθήκες στους προφυλακτήρες από ανθρακόνημα, ένθετα στα μαρσπιέ, διαχύτη, αεροτομή στο πίσω καπό, αεραγωγούς στο καπό και σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου. Επιπλέον εφοδιάζεται με ενισχυμένα φρένα και ρυθμιζόμενη ανάρτηση.

Εκτός από αισθητικές αναβαθμίσεις έχουν γίνει μηχανικές. Ο V6 3.0 λτ. κινητήρας απόδοσης 330 ίππων και 500 Nm ροπής, αποδίδει 470 ίππους και 650 Nm ροπής (με βενζίνη 98 οκτανίων) ή 500 ίππους και 670 Nm ροπής με αγωνιστικό καύσιμο. Επιδόσεις δεν αναφέρονται, ωστόσο σίγουρα θα είναι πιο γρήγορη στα 0-100 χλμ./ώρα από τα 5,6 δλ. της νορμάλ Ghibli.

Get it on Google Play Download on the App Store