Τύπου BMW M καλύμματα φρένων είναι η απόλυτη… «μαϊμουδιά!»

Για να αγοράσει κανείς μια καινούργια BMW M χρειάζονται αρκετές χιλιάδες ευρώ, ενώ ακόμα και ένα αυθεντικό εξάρτημα με το πολυπόθητο γράμμα «M» κοστίζει πολλά χρήματα. Βέβαια στην αγορά κυκλοφορούν διάφορα προϊόντα «μαϊμού», όπως είναι και τα εικονιζόμενα καλύμματα για τις δαγκάνες των δισκόφρενων.

Σύμφωνα με την αγγελία τα τύπου BMW M καλύμματα ταιριάζουν σε όλα τα νέα μοντέλα της BMW με ζάντες 17 ιντσών ή και άλλων μεγεθών, όπως είναι στις Σειρές 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, i3, i8 και στις SUV «X». Τα καλύμματα είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό πλαστικό ABS, ενώ το σετ περιλαμβάνει 4 καλύμματα για όλες τις δαγκάνες και… κόλλα για εφαρμόσουν πάνω στις μεταλλικές δαγκάνες. Τουλάχιστον η τοποθέτησή τους είναι εύκολη αφού δεν χρειάζονται εργαλεία και ειδικές γνώσεις.

Τώρα αν σε ένα φρενάρισμα ξαφνικά ξεκολλήσουν και μπλεχτούν ανάμεσα στο δισκόφρενο και στην ζάντα, είναι άλλο θέμα. Παράλληλα, εκτός από τα «M» προσφέρονται και κόκκινα καλύμματα τύπου Brembo. Πάντως οι 140 στερλίνες (197 ευρώ) που ζητούνται είναι υπερβολικά μεγάλο ποσό, αφού αντίστοιχου τύπου καλύμματα Brembo πωλούνται από περίπου 8 ευρώ το σετ.

Get it on Google Play Download on the App Store