Από ποια μάρκα πιστεύετε ότι προέρχεται αυτό το ταμπλό;

Το ταμπλό που βλέπετε προέρχεται από ένα ολοκαίνουργιο ακυκλοφόρητο μικρομεσαίο αυτοκίνητο ευρωπαϊκής μάρκας, πολύ γνωστής και στην χώρα μας. Σίγουρα σε αρκετούς θα θυμίζει ταμπλό κορεάτικης εταιρείας (π.χ. Kia, Hyundai) ή ακόμα και κινέζικης, όμως δεν είναι. Για να… το πάρει το ποτάμι, πρόκειται για το ταμπλό του νέου Lada Vesta, το οποίο δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα επίσημα και αναμένεται να αποκαλυφθεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Μέσω της φωτογραφίας που διέρρευσε από τη γραμμή παραγωγής διακρίνονται πολλά στοιχεία. Μάλιστα, για τα δεδομένα της Lada είναι ότι πιο σύγχρονο έχει παρουσιάζει, τόσο σχεδιαστικά όσο και σε επίπεδο εξοπλισμού. Το νέο Vesta αναμένεται να διατεθεί σε τέσσερις εκδόσεις, 18 χρώματα αμαξώματος και με εξοπλισμό που θα περιλαμβάνει από ηλεκτρονικό κλιματισμό μέχρι και ESP.

Για την κίνησή του θα φροντίζει ένα παλαιάς κοπής (συγκριτικά με τα downsized turbo μοτέρ) μηχανικό σύνολο 1.6 λτ., με απόδοση 87, 106 και 114 ίππων. Όσο για την εξωτερική του εμφάνιση, αναμένεται να μη διαφέρει δραματική από εκείνη του πρωτότυπου Vesta.

Get it on Google Play Download on the App Store