Νέα Mercedes V-Class AMG Line με όλους τους κινητήρες

Το μεγάλο και πολυτελές πολυχρηστικό μοντέλο Mercedes V-Class αποκτά και πιο σπορ έκδοση AMG Line, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης και θα ξεκινήσει να διατίθεται προς τα τέλη του 2015. Την πιο δυναμική της εικόνα σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις τονίζουν οι νέου σχεδιασμού προφυλακτήρες εμπρός – πίσω, οι προσθήκες στα μασπιέ, οι 19 ιντσών ζάντες AMG και το σπόιλερ.

Προαιρετικά εφοδιάζεται με μεγάλη πανοραμική γυάλινη οροφή διαστάσεων 1,90×1,12 μ. (ανοίγει το εμπρός τμήμα) και με μεγάλη κεντρική κονσόλα στο εσωτερικό με ενσωματωμένο μικρό ψυγείο 5 λτ., θερμαινόμενες ποτηροθήκες με LED φωτισμό, air condition για τα πίσω καθίσματα και υποδοχές iPad στις πλάτες των μπροστινών καθισμάτων. Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν ακόμα οι αεραγωγοί με το ασημί περίγραμμα, τα πεντάλ αλουμινίου, η επένδυση τύπου ανθρακονήματος στο ταμπλό και το δέρμα που καλύπτει πολλές επιφάνειες.

Ενισχυμένα είναι και τα οδηγικά χαρακτηριστικά της νέας Mercedes V-Class AMG Line μέσω των φρένων με τους δίσκους των 17 ιντσών και της χαμηλωμένης κατά 15 χιλιοστά ανάρτησης με τα πιο σφιχτά ελατήρια. Επιπλέον, μπορεί να παραγγελθεί με την ρυθμιζόμενη ανάρτηση AGILITY CONTROL.

Μάλιστα είναι η πρώτη φορά που διατίθεται MPV μοντέλο της Mercedes με το πακέτο AMG Line, το οποίο προσφέρεται σε συνδυασμό με όλους τους κινητήρες και μήκη αμαξώματος της V-Class.

Get it on Google Play Download on the App Store