Παγκόσμια πρεμιέρα το νέο Renault Megane τον Σεπτέμβριο

Η Renault επιβεβαίωσε επίσημα την πρεμιέρα του νέου Megane στις 15 Σεπτεμβρίου που θα πραγματοποιηθεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, όπως είχαμε αναφέρει από το Μάιο. Παράλληλα με το νέο Megane θα κάνει επίσημη πρώτη στο κοινό και το νέο μεσαίο Renault Talisman saloon μαζί με το πρακτικότερο Talisman Estate, καθώς και το επίσης νέο SUV Renault Kadjar.

Επίσημες φωτογραφίες και ανακοινώσεις για το νέο Megane δεν έχουν αποκαλυφθεί από τη γαλλική φίρμα, ωστόσο το αυτοκίνητο δοκιμάζεται εδώ και αρκετό καιρό με καμουφλαρισμένο αμάξωμα. Η σχεδίαση του τόσο εξωτερικά όσο και στο εσωτερικό θα ακολουθήσει τα πρότυπα των μεγαλύτερων νέων μοντέλων, ενώ και αυτό με την σειρά του θα βασίζεται στην καινούργια και ελαφρύτερη πλατφόρμα CMF (Common Module Family) που έχει εξελιχθεί από κοινού με τη Nissan.

Νέα υπάρχουν και από την πλευρά της Dacia, η οποία θα παρουσιάσει δύο νέα προϊόντα. Αυτά είναι το αυτοματοποιημένο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων Easy-R χωρίς πεντάλ συμπλέκτη, για τα μοντέλα Logan, Logan MCV, Sandero και Sandero Stepway. Επιπλέον, θα κάνει την εμφάνισή του και το Duster Edition 2016 με νέο εξοπλισμό και στιλιστικές αλλαγές.

Get it on Google Play Download on the App Store