Αναβαθμισμένο Toyota Yaris και για πρώτη φορά δίχρωμο

Το δημοφιλές, τρίτης γενιάς Toyota Yaris το οποίο παρουσιάστηκε το 2011 και ανανεώθηκε το Μάιο του 2014, δέχεται αναβάθμιση και το λανσάρισμά του θα ξεκινήσει από τον Ιανουάριο του 2016. Για πρώτη φορά, το επίπεδο εξοπλισμού Style θα είναι διαθέσιμο και στο Yaris Hybrid και θα περιλαμβάνει νέα, μαύρη μάσκα εμπρός με σατινέ χρώμιο γύρω από τον αεραγωγό και τους προβολείς ομίχλης. Στο εσωτερικό ξεχωρίζει η νέα, μαύρη επένδυση στα καθίσματα και τα ένθετα σε μαύρη λάκα πιάνου.

Στην γκάμα του Yaris 2016 προστίθεται για πρώτη φορά η επιλογή Bi-Tone με διχρωμία στο αμάξωμα. Αυτή συνδυάζει μαύρο μεταλλικό χρώμα στην οροφή, κολόνες, καθρέπτες και σε τμήμα των εμπρός φτερών και του καπό με επιλογές Pearl White, Platinum Bronze ή Barcelona Red στο υπόλοιπο αμάξωμα. Τα δίχρωμα Yaris ενσωματώνουν στο εσωτερικό μαύρη οροφή και προσφέρονται σε τρεις αποκλειστικούς συνδυασμούς χρωμάτων στο εσωτερικό, το όλο μαύρο, γκρι ή ανοιχτό γκρι.

Τον περασμένο Ιούνιο η Toyota εισήγαγε στο Yaris τη νέα σειρά τεχνολογιών ενεργητικής ασφαλείας Toyota Safety Sense, για το οποίο προβλέπει ότι μέχρι τα τέλη του έτους ένα στα τρία Yaris που θα παράγονται θα εξοπλίζονται με αυτή την τεχνολογία.

Get it on Google Play Download on the App Store