Νέα πολυτελής ειδική έκδοση Porsche Cayman Black Edition

Η Porsche προσφέρει τώρα και την Cayman στην ειδική έκδοση Black Edition, παράλληλα με τις Boxster και 911 Carrera Black Edition που είχε παρουσιάσει τον περασμένο Ιούνιο. Η κομψή και σπορ ταυτόχρονα κουπέ Porsche ξεχωρίζει από τον συνδυασμό του μαύρου χρώματος στο αμάξωμα και το μαύρο δερμάτινο σαλόνι. Στον στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνεται ακόμα το σύστημα πολυμέσων Porsche Communication Management (PCM) με πλοήγηση, αυτόματοι αντιθαμβωτικοί καθρέπτες, αισθητήρας βροχής, cruise control, αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός – πίσω και τιμόνι Sport Design.

Επιπλέον εφοδιάζεται με 20 ιντσών ζάντες αλουμινίου Carrera Classic, με bi-xenon φωτιστικά σώματα με σύστημα PDLS (Porsche Dynamic Light System), με διζωνικό κλιματισμό, θερμαινόμενα καθίσματα και υψηλής ποιότητας ηχοσύστημα Sound Package Plus.

Η Cayman Black Edition εφοδιάζεται με τον επίπεδο 6κύλινδρο κινητήρα των 2.7 λτ. απόδοσης 275 ίππων, ο οποίος προσφέρει επιτάχυνση στα 0-100 χλμ./ώρα σε 5,7 δευτερόλεπτα, τελική ταχύτητα 266 χλμ./ώρα, κατανάλωση 8,4 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 195 γρ./χλμ. Με το κιβώτιο ταχυτήτων PDK τα αντίστοιχα νούμερα είναι 5,6 δλ. (5,4 δλ. με το Sport Chrono Package), 264 χλμ./ώρα, 7,9 λτ./100 χλμ. και 183 γρ./χλμ.

Η διάθεση της Cayman Black Edition ξεκίνησε στη Γερμανία με τιμές από 59.596 ευρώ, ή από 62.624 ευρώ με το αυτόματο κιβώτιο PDK.

Get it on Google Play Download on the App Store