H Volkswagen λανσάρει το πιο σπορτίφ Touran R-Line

Πριν από λίγες μέρες, η Kosmocar- Volkswagen λανσάρισε το νέο Touran στη χώρα μας, με τιμές από 20.740 ευρώ (δείτε εδώ τιμές – εξοπλισμούς), πλούσιο αρχικό εξοπλισμό και τρεις κινητήρες. Εκτός από τις πιο «οικογενειακές» εκδόσεις, υπάρχει και η πιο σπορτίφ Touran R-Line, η οποία ξεκίνησε τη διάθεσή της χθες στη Γερμανία, κοστίζοντας επιπλέον 2.155 ευρώ για το φουλ πακέτο R-Line ή από 760 ευρώ για το εξωτερικό πακέτο.

Το πλήρες πακέτο R-Line περιλαμβάνει πολλές εξωτερικές και εσωτερικές αλλαγές που χαρίζουν στο μικρομεσαίο πολυχρηστικό μοντέλο πιο δυναμική εμφάνιση. Στο αμάξωμα ξεχωρίζει ο διαφορετικός εμπρός προφυλακτήρας με τους σχήματος C αεραγωγούς, το λογότυπο R-Line στη μάσκα και ο πίσω προφυλακτήρας με τη λωρίδα χρωμίου. Από το πλάι διακρίνεται το μαύρο διακοσμητικό στα μασπιέ, οι ασημί ράγες οροφής και τα λογότυπα R-Line στις εμπρός πόρτες. Το εξωτερικό πακέτο συμπληρώνουν οι 17 ή 18 ιντσών ζάντες αλουμινίου.

Στο εσωτερικό του Touran R-Line τα καθίσματα καλύπτονται από υφασμάτινη επένδυση «Race», η οροφή είναι μαύρη και στο ταμπλό τα διακοσμητικά είναι και αυτά σκουρόχρωμα. Επίσης στο εσωτερικό των μασπιέ έχουν προστεθεί ένθετα αλουμινίου και τα πεντάλ είναι από ανοξείδωτο ατσάλι. Το σπορ εσωτερικό πακέτο ολοκληρώνει το δερμάτινο πολυλειτουργικό σπορ τιμόνι με διακοσμητικά τελειώματα αλουμινίου και λογότυπο R-Line.

Get it on Google Play Download on the App Store