Νέο Nissan Patrol NISMO 428 hp με πολλές αναβαθμίσεις

Σε μια ειδική εκδήλωση που πραγματοποίησε η Nissan στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα των μοντέλων NISMO, αποκάλυψε και ένα ακόμα νέο μέλος της πολυμελούς οικογένειας της Nissan Motorsport, του Patrol NISMO. Το θηριώδες εκτός δρόμου όχημα θα πωλείται παράλληλα με τα 370Z NISMO και GT-R NISMO, τα οποία έχουμε δει στο παρελθόν.

Το Patrol NISMO εφοδιάζεται με V8 κινητήρα βενζίνης 5.6 λτ. ισχύος 428 (+28 hp), ωστόσο για τη ροπή δεν αναφέρεται κατά πόσο αυξήθηκε από τα 560 Nm της αρχικής. Η NISMO έχει κάνει απαραίτητες αλλαγές στην ρύθμιση του τιμονιού και των αναρτήσεων, μέσω της τοποθέτησης νέων αμορτισέρ με πιο σφιχτή ρύθμιση.

Το ογκώδες (μήκος 5,14 μ.) και πολύ βαρύ (2,7 τόνων) εκτός δρόμου όχημα πατάει σε ζάντες 22 ιντσών, ενώ φέρει και αρκετές εξωτερικές αλλαγές σε σχέση με τα «νορμάλ» Patrol. Αυτές εστιάζονται στους πιο σπορ προφυλακτήρες, στα σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα, στη νέα μάσκα και στις προσθήκες στα μαρσπιέ. Στο εσωτερικό υπάρχει νέος πίνακας οργάνων με κόκκινο στροφόμετρο και νέες δερμάτινες λευκές επενδύσεις με κόκκινες ραφές.

Get it on Google Play Download on the App Store