Nissan Pulsar Sport Edition package με εμφάνιση αλά NISMO

Το Nissan Pulsar στην ισχυρότερη έκδοσή του εφοδιάζεται με τον υπερτροφοδοτούμενο, άμεσου ψεκασμού κινητήρα 1.6 DIG-T ισχύος 190 ίππων, ο οποίος εξασφαλίζει πολύ καλές επιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 7,7 δευτερόλεπτα). Ωστόσο Pulsar NISMO ακόμα δεν έχει παρουσιαστεί σε έκδοση παραγωγής, παρά μόνο ως πρωτότυπο.

Εμπνευσμένο από το Pulsar NISMO είναι το Pulsar Sport Edition, το οποίο δημιούργησε η Nissan Γερμανίας σε συνεργασία με τον βελτιωτή Giacuzzo και το αποτέλεσμα είναι σίγουρα αρκετά ενδιαφέρον. Εξωτερικά οι προσθήκες που έχουν γίνει αφορούν τη μεμβράνη με όψη ανθρακονήματος στην οροφή και τις κόκκινες λωρίδες, ενώ carbon look έχουν ακόμα οι καθρέπτες, ο διαχύτης στον πίσω προφυλακτήρα και το τελείωμα της αεροτομής στην οροφή. Την σπορτίφ εμφάνισή του τονίζουν ακόμα η μαύρη μάσκα, το μαύρο σπόιλερ με την κόκκινη ρίγα στην εισαγωγή του αέρα στον εμπρός προφυλακτήρα και τα LED φώτα ημέρας.

Εκτός από τις αισθητικές παρεμβάσεις έχουν γίνει και τεχνικές. Στους τροχούς έχουν τοποθετηθεί αποστάτες και έχουν αυξηθεί τα μετατρόχια κατά 40 χιλιοστά, ενώ η εξάτμιση της Remus εξασφαλίζει πιο σπορ ήχο. Το πακέτο Sport Edition διατίθεται στη Γερμανία με τα επίπεδα εξοπλισμού N-Tec και Techna και σε συνδυασμό με όλους τους κινητήρες (1.5 dCi 110 PS, 1.2 DIG-T 115 PS και 1.6 DIG-T 190 PS).

Το συνολικό κόστος του σπορ πακέτου ανέρχεται στη Γερμανία στις 2.350 ευρώ και κοστίζει συνολικά 1.400 ευρώ λιγότερα, εάν τοποθετούνταν μεμονωμένα τα διάφορα τμήματα.

Get it on Google Play Download on the App Store