Νέα μικρομεσαία 4θυρη BMW Concept Compact Sedan

Την πρώτη εμφάνισή της κάνει η τετράθυρη σεντάν μικρομεσαία BMW Concept Compact Sedan, που θα παρουσιαστεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου Auto Guangzhou 2015 της Κίνας. Ουσιαστικά πρόκειται για τη μελλοντική Σειρά 1 ή Σειρά 2 Sedan, η οποία θα έρθει απευθείας αντιμέτωπη με τον ομοεθνή premium ανταγωνισμό, δηλαδή το Audi A3 Sport Sedan και τη Mercedes CLA.


Ως βάση για την εξέλιξή της θα χρησιμοποιηθεί η πλατφόρμα της BMW Σειρά 2 Active Tourer, κάτι που σημαίνει ότι η κίνηση θα μεταδίδεται στους εμπρός τροχούς, ή και ενδεχομένως θα υπάρξουν τετρακίνητες εκδόσεις xDrive. Δεδομένη μπορούμε να θεωρήσουμε την ύπαρξη των αρχικών κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου των 1.5 λτ., αν και στην παρούσα φάση η BMW δεν κάνει καμία τεχνική αναφορά, παρά μόνο εστιάζει στον σχεδιασμό του εν λόγω πρωτότυπου αυτοκινήτου.

Η BMW Concept Compact Sedan δείχνει σε μεγάλο βαθμό τις βασικές σχεδιαστικές γραμμές που θα υιοθετήσει το αυτοκίνητο παραγωγής και ειδικά το πλαϊνό του τμήμα και το πίσω διαθέτουν σπορτίφ αισθητική. Το δυναμικό του στιλ ενισχύουν με την σειρά τους οι μεγάλης διαμέτρου 20 ιντσών ζάντες αλουμινίου.

Το εσωτερικό με το μινιμάλ σχεδιασμό εστιάζει στον οδηγό και ακολουθεί την σχεδιαστική φιλοσοφία των υπόλοιπων BMW. Παράλληλα διαθέτει την απαραίτητη πολυτέλεια μέσω την χρήσης δέρματος, βουρτσισμένου αλουμινίου και διακοσμητικών από ξύλο. Επιπλέον, η BMW υπόσχεται γενναιόδωρους χώρους για τους επιβάτες, κάτι για το οποίο δε διακρίνεται η υπάρχουσα BMW Σειρά 1.

Get it on Google Play Download on the App Store