Πληρωμή τελών κυκλοφορίας 2016 σε έως 12 άτοκες δόσεις

Για μία ακόμα χρονιά, οι κάτοχοι των αυτοκινήτων θα είναι σε θέση να πληρώσουν τα ποσά των τελών κυκλοφορίας 2016 σε άτοκες δόσεις, εφόσον έχουν στην κατοχή τους πιστωτική κάρτα. Όσοι δεν έχουν παραφουσκωμένες τις κάρτες και επαρκούν τα διαθέσιμα όρια, μπορούν να εξοφλήσουν τα τέλη σε έως 12 άτοκες δόσεις ή και εφάπαξ, ανάλογα με την τράπεζα που έχει εκδώσει την πιστωτική κάρτα.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα τελικά ποσά των τελών κυκλοφορίας 2016 ανακοινώθηκαν πριν από λίγες μέρες, ενώ για για την εφαρμογή εκτύπωσης μέσω της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων πατήστε εδώ.

Οι τρόποι πληρωμής θα γίνεται τόσο μέσω των ταμείων στα υποκαταστήματα των τραπεζών, αλλά και χωρίς στήσιμο στην ουρά, η οποία ως συνήθως τις τελευταίες μέρες που λήγει η διορία (31 Δεκεμβρίου), είναι ατελείωτη. Εναλλακτικά λοιπόν μπορεί να γίνει χρήση e-banking, phone banking, mobile banking και portal πληρωμών.

Πατήστε εδώ για τα αυτοκίνητα που δεν πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας 2016

Μέσω της πιστωτικής κάρτας μεταθέτεται η ημερομηνία πληρωμής κατά περίπου ένα μήνα, είτε γίνει η πληρωμή με δόσεις ή εφάπαξ, αφού η πληρωμή θα εμφανιστεί στον αμέσως επόμενο λογαριασμό.

Ποιες τράπεζες προσφέρουν έως 12 άτοκες δόσεις για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας 2016:

  • Εθνική Τράπεζα: 12 δόσεις
  • Τράπεζα Πειραιώς: 12 δόσεις
  • Alpha Bank: 9 δόσεις
  • Eurobank: 6 δόσεις
Get it on Google Play Download on the App Store