Σχεδόν έτοιμη η νέα Toyota Supra (+video)

Όσο ο χρόνος περνάει και ερχόμαστε πιο κοντά στην παρουσίαση της νέας Toyota Supra, τόσο θα πληθαίνουν και οι κατασκοπευτικές εικόνες και το καμουφλάζ θα γίνεται όλο και λιγότερο, αποκαλύπτοντάς μας ως ένα βαθμό τη σχεδίαση του ιαπωνικού sportscar.

Λογικό είναι λοιπόν να μας απασχολεί ξανά και ξανά, καθώς αυτή τη φορά οι εικόνες που μας έρχονται από τους κατασκόπους είναι νέες και παρουσιάζουν την Toyota Supra με λιγότερο καμουφλάζ από κάθε άλλη φορά.

Η νέα Toyota Supra, η οποία θα είναι συμπαραγωγή με την BMW Z5, φαίνεται ολοένα και περισσότερο πως υιοθετεί πολλές από τις γραμμές του πρωτότυπου FT-1 το οποίο βλέπετε και στην πιο πάνω εικόνα με κόκκινο χρώμα.

Δείτε επίσης: Η Toyota πήγε τη νέα Supra στο Nurburgring για δοκιμμές (+video)

Φαίνεται λοιπόν ξεκάθαρα, παρά το καμουφλάζ πως τα φώτα είναι παρόμοια με αυτά του πρωτότυπου, ενώ η οροφή με τα διπλά «bubbles» και η πίσω ενσωματωμένη αεροτομή πρωταγωνιστούν.

Νέες πληροφορίες πάντως για το ιαπωνικό μοντέλο δεν υπάρχουν, πέραν του ότι θα είναι τετρακίνητο, με υβριδική τεχνολογία (δύο ηλεκτρικά μοτέρ και έναν βενζινοκινητήρα εσωτερικής καύσης) και θα κάνει την εμφάνισή του μάλλον προς τα τέλη του 2017 ή τις αρχές του 2018.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε video από τις δοκιμές της μελλοντικής, υβριδικής Surpa στο Nurburgring.

Get it on Google Play Download on the App Store