Πολεμικό Toyota Yaris 210 PS με πολιτική περιβολή

Εδώ και καιρό είχαμε γράψει για τα σχέδια της Toyota να παρουσιάσει μία καυτή έκδοση του Yaris και να τελικά που ήρθε η ώρα να δούμε τις πρώτες επίσημες εικόνες και πληροφορίες από αυτό. Όπως βλέπουμε έχουμε αρκετές αισθητικές διαφορές, ενώ αποδίδει 210 ίππους.

Πιστή στις υποσχέσεις της λοιπόν, η Toyota έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες και πληροφορίες από το νέο της αγρίμι, το οποίο θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης τον ερχόμενο Μάρτιο.

Δείτε επίσης: To Toyota Yaris WRC σκίζει τα βουνά (+video)

Μέχρι τότε, για να κατευνάσει λίγο την ανυπομονησία των φίλων της η Toyota έδωσε τις πρώτες εικόνες, στις οποίες βλέπουμε ένα διαφορετικό Yaris, το οποίο είναι τρίθυρο και έχει νέα φώτα αλλά και αεροδυναμικό body kit.

Μάλιστα, το αμάξωμά του συνοδεύεται από αυτοκόλλητα στα χρώματα της αγωνιστικής ομάδας της Toyota που θα λάβει χώρα στο WRC. Όσον αφορά την ιπποδύναμή του, η Toyota κάνει λόγο για 210 άλογα, χωρίς πάντως να αναφέρει από ποιο μοτέρ προέρχονται αυτά. Οι πληροφορίες μας όμως λένε πως μάλλον θα έχουμε να κάνουμε με μοτέρ 1.6 λτ. τούρμπο, προκειμένου να είναι πιο έντονη η σύνδεση με το αγωνιστικό Yaris, το οποίο επίσης θα έχει μοτέρ 1.6 λτ.

Get it on Google Play Download on the App Store