Νέα ειδική έκδοση για το Toyota Land Cruiser

H Toyota παρουσιάζει το νέο Land Cruiser Invicible X, μια ειδική έκδοση του μεγάλου της 4X4, η οποία ξεχωρίζει με τις χρωμιωμένες λεπτομέρειες στο αμάξωμά της (καπάκια καθρεπτών, απόληξη εξάτμισης, χειρολαβή πόρτας χώρου αποσκευών), αλλά και με τις ειδικής σχεδίασης 18 ιντσών μαύρες ζάντες αλουμινίου.

Διαβάστε ακόμα: Toyota εναντίον VW: Ποια τερμάτισε πρώτη το 2016;

Στο εσωτερικό της η νέα έκδοση του Land Cruiser διαθέτει περισσότερα πολυτελή στοιχεία αφού υπάρχει νέο δερμάτινο σαλόνι σε μαύρο, ιβουάρ ή σε διχρωμιά μαύρο/καφέ, ενώ περιλαμβάνονται επιπλέον κλιματισμός 3 ζωνών, premiumηχοσύστημα, το αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων Toyota Touch 2 με Navi και πολλά άλλα.

Παράλληλα, στάνταρ περιλαμβάνεται και το πακέτο Toyota Safety Sense, στο οποίο εντάσσονται συστήματα ασφαλείας όπως προειδοποίηση πριν τη σύγκρουση, ενεργό cruisecontrol, προειδοποίηση για όχημα στο τυφλό σημείο, σύστημα που φροντίζει να κρατά το αυτοκίνητο στη λωρίδα του και πολλά άλλα.

Διαβάστε ακόμα: Δέος: Έρχεται η νέα Toyota Supra

Ο κινητήρας της νέας έκδοσης του Toyota Land Cruiser είναι ο 2,8 λίτρων D-4D turbodiesel των 180 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με 6άταχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Φυσικά, και η νέα έκδοση του Land Cruiser διατηρεί ατόφιες τις εξαιρετικές εκτός δρόμου ικανότητες του μοντέλου, με τη στάνταρ τετρακίνηση, την απόσταση από το έδαφος των 215 χλστ. και τις μεγάλες γωνίες προσέγγισης, ράμπας και διαφυγής.

Get it on Google Play Download on the App Store